Mobile menu
HT Prva liga: Hajduk gostuje protiv Slaven Belupa u Koprivnici

HT Prva liga: Hajduk gostuje protiv Slaven Belupa u Koprivnici

 
1/9/2018 - 07:45 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / hajduk.hr
Sve vijesti vezane za temu "Slaven B. - Hajduk 1:1 (Koprivnica, 1/9/2018)"

Nogometaši Hajduka danas od 18:30 sati u Koprivnici protiv domaćina Slaven Belupa igraju dvoboj 6. kola HT Prve lige. Bijeli su prošli tjedan u Zaprešiću uzeli na koncu bod, iako su po prikazanoj igri i dominaciji većim dijelom utakmice zaslužili sva tri, no danas je protiv ''farmaceuta'' nova prilika za slavlje. Sigurno je da igrače Željka Kopića očekuje zahtjevan ogled protiv izrazito defanzivnog domaćina koji će svoju priliku tražiti iz kontri i polukontri i hajdukovci će morati biti na najvišoj mogućoj razini kako bi pobijedili u Koprivnici.

Trener Kopić na put je poveo 18 igrača koji će biti u konkurenciji za današnji ogled. Zbog viroze je u posljednji trenutak iz kadra otpao Michele Šego, a također nema Mije Caktaša i Frana Tudora te još otprije ozlijeđenih Dina Beširovića koji je u četvrtak uspješno operirao koljeno, dok je Tomislav Duka u procesu rehabilitacije. Ahmed Said Said neće konkurirati još iduće tri utakmice zbog crvenog kartona zadobivenog u dvoboju s Goricom. Bijeli su jučer na igralištu NK Podravac u Virju, mjestu pored Koprivnice, odradili i posljednji trening uoči današnjeg ogleda.

Pravdu u dvoboju Slaven Belupa i Hajduka dijelit će Ivan Bebek iz Rijeke. Pomoćnici su mu Igor Krmar iz Zagreba i Jerko Crnčić iz Vrbovca, a četvrti sudac je Goran Pečarić iz Zagreba. Delegat utakmice je Milan Rukavina iz Rijeke, a suđenje će kontrolirati Miroslav Vitković iz Velike Gorice.

1/9/2018 - 07:45 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / hajduk.hr