Mobile menu
HNK Hajduk Split i Adriatic osiguranje produžili uspješnu suradnju!

HNK Hajduk Split i Adriatic osiguranje produžili uspješnu suradnju!

 
26/7/2023 - 16:45 sati
Klub
Foto: Robert Matić / hajduk.hr
Produljenje sponzorske suradnje: Hajduk i Adriatic osiguranjeProduljenje sponzorske suradnje: Hajduk i Adriatic osiguranjeProduljenje sponzorske suradnje: Hajduk i Adriatic osiguranjeProduljenje sponzorske suradnje: Hajduk i Adriatic osiguranjeProduljenje sponzorske suradnje: Hajduk i Adriatic osiguranjeProduljenje sponzorske suradnje: Hajduk i Adriatic osiguranjeProduljenje sponzorske suradnje: Hajduk i Adriatic osiguranjeProduljenje sponzorske suradnje: Hajduk i Adriatic osiguranjeProduljenje sponzorske suradnje: Hajduk i Adriatic osiguranjeProduljenje sponzorske suradnje: Hajduk i Adriatic osiguranje
Produljenje sponzorske suradnje: Hajduk i Adriatic osiguranje

HNK Hajduk Split sa zadovoljstvom objavljuje potpisivanje nastavka sponzorske suradnje s osiguravajućom tvrtkom, Adriatic osiguranje koja je već četiri godine uz sponzorsku obitelj Bijelih. Ova renomirana osiguravajuća kuća je među financijskim najvećim sponzorima Hajduka, a novi potpisani ugovor donosi još minimalno dvije godine partnerstva. 

Novopotpisana suradnja označava i snažno zajedništvo dviju uglednih institucija koje nastavljaju dijeliti zajedničke vrijednosti i strast prema sportskim uspjesima. Ugovor je u ime HNK Hajduk potpisao predsjednik Uprave Lukša Jakobušić, a u ime Adriatic osiguranja predsjednik Uprave Goran Jurišić. Uz njih prisutni su još bili Marinka Akrap, članica Uprave HNK Hajduk te Ivan Vukadin, direktor Podružnice Split, Adriatic osiguranja.

- Hvala Adriatic osiguranju koji je s nama tu već četiri godine. Vjerovali su nas i to u trenucima i vremenima kada je bilo teško jednima i drugima, u doba pandemije. Zajedno smo plovili u tim vodama i na koncu došli u vode stabilnosti te s ovim potpisom ugovora nastavljamo naše prijateljstvo i suradnju. Posebno mi je drago jer je ugovor s financijske strane povećan što znači da je prepoznato i osnaženo međusobno povjerenje. Adriatic je u sklopu Agram grupe proaktivna i ambiciozna tvrtka koja je prepoznala Hajduk kao izvor stabilnosti, ne samo u Dalmaciji i Hrvatskoj koju imamo, nego i u Europi kojoj zajedno težimo i nadamo se da ćemo zajedničkim snagama polučiti uspjeh i na tom polju. - rekao je predsjednik Jakobušić prilikom potpisivanja nove sponzorske suradnje.

Adriatic osiguranje je osiguravajuća tvrtka koja pruža širok spektar osigurateljnih proizvoda i usluga. Tvrtka se istaknula po svojoj pouzdanosti, kvaliteti i podršci koje svojim klijentima  pruža cjelovitu, brzu i efikasnu uslugu osiguranja.

- S naše strane vidimo da se u Hajduku radi dobar posao i s nestrpljenjem očekujemo i krunu tog dobrog posla. Adriatic današnji, nekad Jadransko, ne zaboravlja svoje korijene. Osnovani smo u Splitu, odakle smo i krenuli s poslovanjem i širili se u Hrvatskoj i sad na tržište Europske unije. Mi to ne zaboravljamo, želimo uvijek jedan dio našeg poslovnog uspjeha podijeliti sa sredinama u kojima poslujemo, a posebno sa sredinom iz koje smo potekli. Hajduk je ono što se ne može objasniti racionalno, a znamo kakve su emocije. Stoga, iznimna mi je čast i zadovoljstvo što produžujemo našu suradnju na još dvije godine - s posebnim zadovoljstvom poručio je predsjednik Uprave Adriatic osiguranja Goran Jurišić.

26/7/2023 - 16:45 sati
Klub
Foto: Robert Matić / hajduk.hr