Mobile menu
HNK Hajduk potpisao ugovor o poslovnoj-sportskoj suradnji s NK Neretva

HNK Hajduk potpisao ugovor o poslovnoj-sportskoj suradnji s NK Neretva

 
10/4/2019 - 08:00 sati
Klub

U Metkoviću je u ponedjeljak svečano potpisan ugovor o poslovno-sportskoj suradnji između NK Neretva i HNK Hajduk. Ugovor su potpisali predsjednik Uprave NK Neretva Damir Jerković i predsjednik Uprave HNK Hajduk Marin Brbić, uz prisustvo gradonačelnika Metkovića Dalibora Milana te voditelja Akademije HNK Hajduk "Luka Kaliterna" Krešimira Gojuna i voditeljice Odjela marketinga i prodaje HNK Hajduk Julije Hrstić.

Dva su kluba dogovorila suradnju na tehničkoj, stručnoj i marketinškoj razini. 

- NK Neretva postaje centar izvrsnosti na ovom području, njezina nogometna škola će raditi prema programu Hajdukove Akademije, ugovorom je osigurana edukacija trenera NK Neretve i odlazak igrača u Hajdukov kamp - rečeno je između ostaloga tijekom predstavljanja suradnje.


Razgovaralo se i o mogućnosti zajedničkog otvaranja fan shopa unutar kojega bi bio i asortiman službenih Hajdukovih proizvoda, odnosno klupskih suvenira.

Ovo je još jedna u nizu suradnji koju je HNK Hajduk potpisao s klubovima širom Hrvatske, ali i šire. Želja HNK Hajduk je, uz pomoć na tehničkoj i marketinškog razini, pridonijeti usavršavanju stručnog kadra kluba s kojim je potpisana suradnja, a time i izravno dati podršku djeci, mladim nogometašima, da se što bolje i kvalitetnije razvijaju u lokalnoj sredini uz stvaranje svih preduvjeta za njihov stalan napredak.

10/4/2019 - 08:00 sati
Klub