Mobile menu
HNK Hajduk potpisao ugovor o poslovno-sportskoj suradnji s NK Abeceda Sporta

HNK Hajduk potpisao ugovor o poslovno-sportskoj suradnji s NK Abeceda Sporta

 
16/7/2020 - 17:19 sati
Akademija

HNK Hajduk potpisao je ugovor o poslovno-sportskoj suradnji s nogometnim klubom Abeceda sporta iz Zadra. Svečanost je održana u Zadru, a ugovor su potpisali voditelj Akademije HNK Hajduk "Luka Kaliterna" Boro Primorac te predsjednik NK Abeceda Sporta Ante Dokoza

NK Abeceda Sporta se pozicionirao kao nositelj kvalitete u radu s najmlađim kategorijama u Zadarskoj županiji s visoko educiranim trenerskim kadrom i kvalitetnim menadžmentom. HNK Hajduk prepoznao je NK Abeceda Sporta kao idealnog partnera za identifikaciju talentiranih igrača kao i za razvoj trenerske struke kroz edukativna predavanja. NK Abeceda Sporta kao i ostali klubovi partneri će provoditi zacrtane kriterije koji se odnose na stil i metodu razvoja mladih nogometaša, edukaciju struke i privlačenje najboljih talenata iz Zadra kojima će klub partner služiti kao platforma za dolazak na Poljud. 

NK Abeceda Sporta je osnovana 2017. godine te danas, nakon tri godine sustavnog rada broji preko 400 polaznika. Veselimo se dugoročnoj suradnji za boljitak i razvoj nogometa u ovoj regiji.

16/7/2020 - 17:19 sati
Akademija