Mobile menu
HNK Hajduk potpisao novu sponzorsku suradnju s Adriatic osiguranjem

HNK Hajduk potpisao novu sponzorsku suradnju s Adriatic osiguranjem

 
6/12/2019 - 08:45 sati
Prva momčad
Foto: Miro Gabela / Hajduk.hr
Produžite svoje članstvo za 2020. godinu!
Adriatic osiguranje novi je sponzor HajdukaAdriatic osiguranje novi je sponzor HajdukaAdriatic osiguranje novi je sponzor HajdukaAdriatic osiguranje novi je sponzor Hajduka
Adriatic osiguranje novi je sponzor Hajduka

U Trofejnoj sali na Poljudu svečano je potpisan novi sponzorski ugovor s tvrtkom Adriatic osiguranje na razdoblje od tri godine. Tvrtka Adriatic osiguranje ulazi u najviši rang sponzora Kluba. Ugovor je u ime HNK Hajduk potpisao predsjednik Uprave Marin Brbić, a u ime Adriatic osiguranja predsjednik Uprave Goran Jurišić uz kojeg je bio nazočan i Neven Penjak, direktor podružnice Split. 

Predsjednik Marin Brbić prilikom potpisa ugovora istaknuo je činjenicu da se naša obitelj sponzora i partnera širi iz dana u dan. 

- Hvala Adriatic osgiuranju što su prepoznali brand Hajduka kao platformu u koju žele ulagati i s kojom žele surađivati, ovim potpisom postaju jedan od pet najvećih sponzora HNK Hajduk. Nadamo se da je ovo samo prva stepenica u našoj budućoj višegodišnjoj suradnji za koju smo uvjereni kako će se razvijati na obostrano zadovoljstvo. Najveći dio ovog sponzorskog ugovora bit će namijenjen ulaganju u budućnost Kluba, odnosno Akademiju HNK Hajduk "Luka Kaliterna" i to je ono što me najviše raduje i što s ponosom možemo istaknuti - kazao je predsjednik Uprave HNK Hajduk prilikom potpisa ugovora.

Predsjednik Uprave Adriatic osiguranja Goran Jurišić istaknuo da su mu ovim sponzorskim ugovorom, pored poslovne suradnje i kontinuiranog ulaganja Adriatic osiguranja u sport, ostvarene i ambicije kao strastvenom navijaču. 

- Iznimno mi je drago što mogu biti dio Hajduka, dosad kao vjerni navijač, a odsad i kao ponosni sponzor ispred Adriatic osiguranja. Želimo vratiti zajednici u kojoj živimo i radimo, a posebno onoj u kojoj ostvarujemo dio našeg uspjeha. Podsjećam da je Adriatic osiguranje osnovano upravo u Splitu. Želja mi je da plovimo zajedno do samog vrha i željenog uspjeha. Uz maksimalan trud i zalaganje, predanim radom, iz iskustva Adriatica, uspjeh je zagarantiran - zaključio je gospodin Jurišić.

Adriatic osiguranje već 27 godina pruža više od 150 vrsta osigurateljnih proizvoda kroz cjelovitu, brzu i efikasnu uslugu. Uspjeh temelji na promišljenoj strategiji, inovativnom i dinamičnom pristupu i orijentiranosti na klijente, što je rezultiralo zauzimanjem 3. mjesta na ljestvici neživotnih osiguranja. Ove godine Adriatic je napravio veliki poslovni iskorak na tržište Europske unije i proširio svoje poslovanje na tržište Republike Italije, otvorivši zastupstva u Trstu i Udinama.

6/12/2019 - 08:45 sati
Prva momčad
Foto: Miro Gabela / Hajduk.hr