Mobile menu
HNK Hajduk i Toyota Auto Čondić nastavljaju zajedničko putovanje

HNK Hajduk i Toyota Auto Čondić nastavljaju zajedničko putovanje

 
31/7/2024 - 11:29 sati
Klub
Foto: Robert Matić / Hajduk.hr
HNK Hajduk i Toyota Auto Čondić nastavljaju zajedničko putovanjeHNK Hajduk i Toyota Auto Čondić nastavljaju zajedničko putovanjeHNK Hajduk i Toyota Auto Čondić nastavljaju zajedničko putovanjeHNK Hajduk i Toyota Auto Čondić nastavljaju zajedničko putovanjeHNK Hajduk i Toyota Auto Čondić nastavljaju zajedničko putovanjeHNK Hajduk i Toyota Auto Čondić nastavljaju zajedničko putovanjeHNK Hajduk i Toyota Auto Čondić nastavljaju zajedničko putovanjeHNK Hajduk i Toyota Auto Čondić nastavljaju zajedničko putovanje
HNK Hajduk i Toyota Auto Čondić nastavljaju zajedničko putovanje

HNK Hajduk i tvrtka Toyota Auto Čondić produžili su sponzorski ugovor na sljedeću godinu dana čime se nastavlja uspješna suradnja dva velika branda. Produljenje je obilježeno svečanom predajom ključeva Toyote Highlander Ivanu Rakitiću koji će ovaj luksuzni automobil koristiti u narednom periodu. 

U ime tvrtke Toyota Auto Čondić ključeve automobila Ivanu su na Poljudu predali članovi Uprave Ivona Blažević i Ivan Čondić, a uz Rakitića predstavnike Toyote ugostili su predsjednik Uprave Ivan Bilić i članica Uprave Marinka Akrap

- Toyota Auto Čondić je jedan od naših najvećih sponzora te im ovom prilikom zahvaljujemo što su odlučili nastaviti naše zajedničko putovanje uz značajno povećanje ugovora. Toyota kao jedan od najvećih svjetskih brandova u autoindustriji te Hajduk kao najjači sportski brand u Hrvatskoj jednostavno pristaju jedno uz drugo. Ovo nije samo obično sponzorstvo jer tu se više radi o partnerskom i prijateljskom odnosu koji je utemeljen na iskrenoj emociji i uzajamnom povjerenju - istaknuo je ovom prilikom predsjednik Uprave HNK Hajduk Ivan Bilić. 

- Mi smo izuzetno ponosni što smo već četvrtu godinu partner Hajduku i nadamo se kako će se ta suradnja nastaviti i u budućnosti. Danas smo posebno sretni što smo uručili ključeve Toyote Highlander jednoj velikoj ljudskoj velični, a o igračkoj ne treba puno trošiti riječi. Ovom prilikom mu želim zahvaliti što je došao u Hajduk - kazao je Ivan Čondić, član Uprave tvrtke Toyota Auto Čondić.

Upravo u Toyoti Highlander Ivana Rakitić po prvi put je stigao iz zračne luke na Poljud uoči svog službenog predstavljanja. 

- Želim se prije svega zahvaliti našem sponzoru. Ja i moja obitelj se ovdje osjećamo kao doma, pa mi je bitan dobar i udoban automobil. Ovo je prava stvar za cijelu obitelj Rakitić te se još jednom zahvaljujem Toyoti Auto Čondić. Uvjeren sam da ćemo imati prelijepu vožnju i da ćemo uživati s automobilom - zaključio je Ivan Rakitić nakon preuzimanja novog autombila. 

31/7/2024 - 11:29 sati
Klub
Foto: Robert Matić / Hajduk.hr