Mobile menu
HDTV na novoj platformi: Važne informacije za korisnike

HDTV na novoj platformi: Važne informacije za korisnike

 
29/7/2023 - 22:18 sati
Ostale vijesti

Dragi korisnici,

želimo vas obavijestiti da će se prebacivanje HDTV-a na novu platformu dogoditi tijekom ponedjeljka. Ovo unaprjeđenje Hajdukove OTT usluge zahtijeva prijenos podataka s postojeće na novu, moderniju platformu. Da bismo osigurali uspješnu tranziciju, očekuje se da će proces prebacivanja potrajati nekoliko sati.

Naša ekipa posvećena je pružanju vrhunske usluge i svaki korak bit će poduzet kako bismo osigurali da vaše iskustvo gledanja ostane neometano i unaprijeđeno na novoj platformi. Molimo vas stoga za strpljenje i razumijevanje tijekom ovog prijelaznog razdoblja.

Registriranim korisnicima bit će poslana nova generirana lozinka putem e-mail adrese koju ste koristili za registraciju i tu ćete lozinku koristiti za prijavu na novu HDTV platformu. Kako biste osigurali sigurnost vašeg računa, preporučujemo da promijenite lozinku odmah nakon prijave. To možete učiniti jednostavno odlaskom na web tv.hajduk.hr, ulaskom u "Profil" i klikom na opciju "Promijeni lozinku".

Ako vam, iz bilo kojeg razloga, ne stigne mail s novom lozinkom ili se ne možete prijaviti, jednostavno kliknite na opciju "Zaboravili ste lozinku?", unesite vašu e-mail adresu i kliknite "Resetiraj lozinku". Na vašu će e-mail adresu biti poslana nova lozinka s kojom ćete se moći prijaviti na novu HDTV platformu.

U slučaju da naiđete na bilo kakve probleme s prijavom, nemojte se ustručavati obratiti našem timu za pomoć i podršku putem e-mail adrese helpdesk@hajduk.hr. Naša će ekipa biti spremna pružiti vam svu potrebnu pomoć kako biste nesmetano mogli uživati u sadržaju nove HDTV platforme.

Ako želite izvršiti prvu ili ponovnu registraciju na novoj platformi, to možete učiniti putem web stranice tv.hajduk.hr.

Nadamo se da ćete uživati u novom i poboljšanom iskustvu gledanja na našoj inoviranoj platformi. Vaše zadovoljstvo je naš prioritet i radujemo se što vam možemo pružiti još bolju uslugu.

Hvala vam na razumijevanju i podršci!

S poštovanjem,

Vaš Hajduk Digital TV

29/7/2023 - 22:18 sati
Ostale vijesti