Mobile menu

Hajduku pobjednik susreta Žilina - Dacia

 
17/7/2009 - 13:31 sati
Ostale vijesti
Izvlačenje parova za treće pretkoloIzvlačenje parova za treće pretkoloIzvlačenje parova za treće pretkoloIzvlačenje parova za treće pretkoloIzvlačenje parova za treće pretkolo
Izvlačenje parova za treće pretkolo

Hajduk u trećem pretkolu Europske lige igra protiv pobjednika susreta Žilina (Slovačka) - Dacia (Moldavija). U prvom susretu drugog pretkola Žilina je pobijedila Daciu na svom terenu 2:0.

Prva utakmica se igra  30. srpnja u gostima, a uzvrat je za sedam dana  6. kolovoza na Poljudu. Svi u Hajdukovom taboru su bili zadovoljni ždrijebom, ali su i oprezni.

Dakle, vratimo se samom ždrijebu.  Mate Peroš, predsjednik kluba, Ivan Buljan, sportski direktor, i Ante Miše, prvi stručnjak splitskog kluba, izvlačnje u Nyonu su pratili preko interneta u redakciji hajduk.hr. S nestrpljenjem su čekali kada će se na ekranu pojaviti Hajdukovo ime, a kada su vidjeli ime mogućeg protivnika, u jedan glas su uzviknuli:

- Dobro je!

Međutim predsjednik Peroš je odmah spustio loptu na zemlju:

- Zadovoljan sam ždrijebom, ali opreza nikad dosta. Prošlih sezona smo se dosta puta opekli, odmah se sjetim Shelbournea, pa pušem i na hladno. Vjerujem u naš stručni stožer, u igrače i nadam se prolazu u prvo kolo. Kada prođemo onda ćemo se veseliti.

Ante Miše, trener Hajduka je istakao:

- Od svih protivnika koje smo mogli dobiti ovaj nam je najlakši. Nije najatraktivniji ali je taman po mjeri za ovaj trenutak. Optimist sam. Ne želim ništa prejudicirati ali mislim da ćemo igrati protiv Žiline.

Iko Buljan, sportski direktor je zaključio:

- Nemojte ovo naše kratkotrajno veselje shvatiti kao siguran prolaz. Ponoviti ću onu staru: da svi znaju igrati nogomet i da nema lakih protivnika, ali prođe li Žilina ili Dacia slična je stvar. Oprezni smo, a sigurno da je prednost što drugu utakmicu igramo na Poljudu.

17/7/2009 - 13:31 sati
Ostale vijesti