Mobile menu
Hajduku dva druga mjesta na Mandarina cupu

Hajduku dva druga mjesta na Mandarina cupu

 
3/10/2016 - 10:40 sati
Akademija
Foto: Miro Gabela / hajduk.hr

Hajduk je osvojio dva druga mjesta na turniru Mandarina cup u Opuzenu. 

Nakon jednogodišnje pauze ovaj tradicionalni turnir opet je ugostio mlade igrače iz Hrvatske, Slovenije i BiH, a Hajduk je nastupio u kategorijama U - 11 i U - 13.

Igrači rođeni 2004. predvođeni trenerom Puljizom osvojili su prvo mjesto u skupini pobjedama nad Neretvancem, Metkovićem i Trnjem, do ulaska u finale pobijedili su s identičnih 2:0 momčadi Širokog i Zrinjskog. 

U finalu je Dinamo bio bolji i pobijedio s 2:0. Najbolji strijelac turnira bio je Hajdukov igrač Fabjan Blažević s osam postignutih pogodaka.

U natjecanju igrača rođenih 2006. godine igračima trenera Vuškovića je u finišu finalne utakmice izmakao pobjednički naslov i to nakon prvog i jedinog primljenog pogotka na turniru. 

Hajduk je u skupini bio uvjerljiv protiv Neretve, Metkovića i Romarija, u četvrtfinalu je sa 6:0 eliminiran makarski Zmaj, dok su Bijeli u polufinalu pobijedili RNK Split s 1:0. Finalni susret s Dinamom završio je neodlučeno 1:1, a Zagrepčani su bili uspješniji u izvođenju kaznenih udaraca i upisali pobjedu od 3:2.

Proteklog vikenda dvije selekcije početnika Hajdukove Akademije (2007. i 2008.) posjetile su sportske prijatelje u Kninu i odigrale dvije utakmice s Dinarom. Hajduk je upisao uvjerljive pobjede, a važnije od rezultata bilo je srdačno i prijateljsko druženje mladih igrača i njihovih trenera.



3/10/2016 - 10:40 sati
Akademija
Foto: Miro Gabela / hajduk.hr