Mobile menu
Hajdukovi strijelci: Sretni smo zbog pobjede, sada se okrećemo Levskom

Hajdukovi strijelci: Sretni smo zbog pobjede, sada se okrećemo Levskom

 
17/7/2017 - 10:17 sati
Prva momčad
Foto: Miro Gabela / hajduk.hr
Sve vijesti vezane za temu "Lokomotiva - Hajduk 1:3 (Zagreb, 16/7/2017)"

Odlična predstava Francka Ohandze u sinoćnjem slavlju protiv Lokomotive. Hajdukov napadač najprije je doveo hajdukovce u vodstvo u 44. minuti utakmice, a onda je još prije drugog gola oteo loptu igračima Lokomotive na sredini terena te dodao strijelcu Anti Ercegu koji fantastično gađa suprotni kut nemoćnog Darijana Radelić-Žarkova.

- Sretan sam zbog gola i asistencije, ali najvažnija je pobjeda i momčad. Mi se za sve zajedno borimo, zajedno ginemo. Utakmica je od početka bila vrlo teška, no kontrolirali smo je od početka do kraja. I nakon primljenog gola sve smo ipak držali pod kontrolom i vrlo brzo smo ponovno došli u prednost. Sretni smo zbog pobjede i osvojena tri boda - poručio je Ohandza nakon utakmice te dodao kako se izvrsno osjeća uoči predstojećih susreta koje očekuju momčad Joana Carrilla:

- Trenutno se jako dobro osjećam. Nadam se da ću ovako nastaviti i tijekom cijele sezone. Svi se borimo za prolaz u novo pretkolo. Spremni smo, imamo dobru atmosferu i vjerujemo u prolaz.

Prekrasan zgoditak zabio je Ante Erceg koji nastavlja svoju izvrsnu formu započetu još na pripremnim utakmica u Sloveniji...

- Imao sam osjećaj da možemo zabiti gol, pobijediti kad god hoćemo. Izgledalo mi je kao da smo lagano pobijedili. Najvažnije je da smo osvojili sva tri boda. Sada se okrećemo Levskom, sve misli su nam na toj utakmici. Znamo svi koliko bi Hajduku značio prolaz dalje. Učinit ćemo sve da tako i bude.

Hajduk je prvi put nastupio u novim, trećim dresovima na kojima se nalaze imena oko 2.100 navijača....

- Bio je odličan osjećaj igrati u tim dresovima. Dresovi su stvarno lijepi. Našao sam očevo ime na dresu prije utakmice, poseban je to bio osjećaj. Sačuvao sam ga za uspomenu i poklonit mu ga. - s oduševljenjem je o novoj garnituri dresova govorio Erceg.

17/7/2017 - 10:17 sati
Prva momčad
Foto: Miro Gabela / hajduk.hr