Mobile menu
Hajdukove delegacije odale počast žrtvama Vukovara i Škabrnje

Hajdukove delegacije odale počast žrtvama Vukovara i Škabrnje

 
17/11/2021 - 18:16 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / Hajduk.hr
Preuzmi Hajduk Digital TV i budi korak ispred!
Hajdukove delegacije odale počast žrtvama Vukovara i ŠkabrnjeHajdukove delegacije odale počast žrtvama Vukovara i ŠkabrnjeHajdukove delegacije odale počast žrtvama Vukovara i ŠkabrnjeHajdukove delegacije odale počast žrtvama Vukovara i ŠkabrnjeHajdukove delegacije odale počast žrtvama Vukovara i ŠkabrnjeHajdukove delegacije odale počast žrtvama Vukovara i ŠkabrnjeHajdukove delegacije odale počast žrtvama Vukovara i Škabrnje
Hajdukove delegacije odale počast žrtvama Vukovara i Škabrnje

Hajdukove službene delegacije polaganjem vijenaca i paljenjem svijeća odale su danas počast žrtvama stradalim u Vukovaru i Škabrnji za vrijeme Domovinskog rata.

Legendarni vratar i trener Bijelih Ivan Katalinić jutros je u ime Kluba posjetio Škabrnju gdje je pokraj spomen-obilježja masovne grobnice položio Hajdukov vijenac i upalio žrtve u čast žrtvama stradanja. 

U poslijepodnevnim satima predstavnici klupski kroničar Jurica Gizdić, zamjenik voditelja Akademije HNK Hajduk "Luka Kaliterna" Mate Radić, predstavnici Bilog srca te koordinatorica Društava prijatelja Hajduka Ivana Botica položili su vijence i upalili svijeće a Memorijalnom groblju u Vukovaru kao i na spomen obilježju na Ovčari. Zajedno sa službenom klupskom delegacijom počast žrtvama odali su i predstavnici DPH-ova Vukovar, Osijek, Feričanci, Đakovo, Županja i Sinj. 

Predstavnici igrača prva momčadi predvođeni trenerom Valdasom Dambrauskasom i članom Uprave Ivanom Matanom predvečer su se poklonili žrtvama Vukovara i Škabrnje, simbolično zapalivši svijeće u Vukovarskoj ulici u Splitu. U ime Hajdukove prve momčadi u Vukovarskoj ulici su bili kapetan Lovre Kalinić, Marko Livaja, Filip Krovinović, Josip Elez, Nikola Katić i Dario Melnjak.


17/11/2021 - 18:16 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / Hajduk.hr