Mobile menu
Hajdukovci započeli s grupnim treninzima na Poljudu

Hajdukovci započeli s grupnim treninzima na Poljudu

 
24/4/2020 - 13:46 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / Hajduk.hr
Početak grupnih treninga na PoljuduPočetak grupnih treninga na PoljuduPočetak grupnih treninga na PoljuduPočetak grupnih treninga na PoljuduPočetak grupnih treninga na PoljuduPočetak grupnih treninga na PoljuduPočetak grupnih treninga na PoljuduPočetak grupnih treninga na PoljuduPočetak grupnih treninga na PoljuduPočetak grupnih treninga na PoljuduPočetak grupnih treninga na PoljuduPočetak grupnih treninga na PoljuduPočetak grupnih treninga na PoljuduPočetak grupnih treninga na PoljuduPočetak grupnih treninga na PoljuduPočetak grupnih treninga na PoljuduPočetak grupnih treninga na PoljuduPočetak grupnih treninga na PoljuduPočetak grupnih treninga na PoljuduPočetak grupnih treninga na PoljuduPočetak grupnih treninga na Poljudu
Početak grupnih treninga na Poljudu

Igrači prve momčadi u petak su započeli s grupnim treninzima na pomoćnom igralištu Poljuda sukladno dopuštenju koje je Klub dobio od Stožera za civilnu zaštitu Splitsko-dalmatinske županije.

Pod vodstvom trenera Igora Tudora prva grupa od četiri igrača na teren je stigla u devet sati te odradila nešto više od sat vremena treninga. U istom ritmu treninzi će se nastaviti do večernjih sati. 

Grupe od po četiri igrača podijeljeni su prema linijama u kojima igrači inače igraju (vratari - obrana - vezni igrači - napad). Kao što smo već jučer spomenuli, radi se po preporukama Stožera za civilnu zaštitu, igrači će uvijek trenirati u istim grupama, nema međusobnog kontakta između dvije grupe igrača, a nogometaši se nakon treninga ne zadržavaju na stadionu. 

24/4/2020 - 13:46 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / Hajduk.hr