Mobile menu
Hajdukovci zaključili prvi tjedan priprema

Hajdukovci zaključili prvi tjedan priprema

 
12/6/2016 - 12:33 sati
Prva momčad
Foto: Miro Gabela / hajduk.hr
Sve vijesti vezane za temu "Ljetne pripreme 2016. (2016/17)"

Nogometaši Marijana Pušnika zaključili su prvi tjedan priprema za novu sezonu. Odradili su šest treninga, zatim testiranja u Institutu za kineziologiju pri Kineziološkom fakultetu u Splitu, a u okviru nutricionističke obrade izmjeren im je i energetski potencijal radi prilagođavanja programa prehrane i suplementacije. U okviru subotnjeg treninga odigrali su i međusobnu utakmicu na glavnom travnjaku.

Tijekom prvog tjedna treninga odvojeno su radili Franck Ohandza, Zoran Nižić i Nicolas Velez, no i oni bi uskoro trebali krenuti jačim intenzitetom. Prve su treninge zbog obiteljskih razloga opravdano propustili Maksim Bilyi i Jefferson koji će od sutra početi raditi s ostatkom momčadi. Marko Bencun propušta pripreme i prvi dio sezone, u četvrtak mu je uspješno operirano koljeno koje je ozlijedio u završnici prošle sezone.

Trener Pušnik otvorenim drži sve treninge, pa se i ovom prigodom zahvaljujemo svih navijačima koji su bili u mogućnosti doći na tribine glavnog ili pomoćnog travnjaka tijekom ovog prvog tjedna. Od ponedjeljka se nastavlja u ritmu od dva treninga dnevno. 

U tjednu koji je pred nama odigrat će hajdukovci i dvije utakmice, prvu u srijedu od 18 sati u Žrnovnici protiv Mosora, pa u nedjelju u Steyru s Ujpestom iz Budimpešte. Do četvrtka će Bijeli raditi u Splitu, a prvi trening u Austriji je u petak poslijepodne. 

12/6/2016 - 12:33 sati
Prva momčad
Foto: Miro Gabela / hajduk.hr