Mobile menu
Hajdukovci u Rovinju, Sv. Martinu i Estoniji

Hajdukovci u Rovinju, Sv. Martinu i Estoniji

 
10/10/2009 - 06:45 sati
Prva momčad

Danas bi na travnjak mogao barem jedan hajdukovac, i to Senijad Ibričić kojega je izbornik Ćiro Blažević najavio u prvih 11 važne utakmice za BiH u Talinu protiv Estonije. Bodom bi naši susjedi izborili nastavak kvalifikacija na putu za Južnu Afriku, a u prvom ogledu ovih reprezentacija BiH je slavila s čak 7:0. Među kandidatima za dvoboju u hladnom Talinu je i Boris Pandža. Početak je u 18 sati.

Prvi idući nastup hajdukovaca očekujemo u utorak kada bi trebali zaigrati Mario Maloča i Krešimir Ljubičić u dvoboju mladih reprezentacija Hrvatske i Srbije. Kvalifikacijski susret za EP će se igrati u utorak u Varaždinu, a izabranici Dražena Ladića pripremaju se u Svetom Martinu. Jučer su u Slatini odigrali prijateljsku utakmicu, porazili su domaću momčad s 0:9! Maloča je igrao cijelu utakmicu, Ljubičić ušao na poluvremenu.

Posljednji će na travnjak, u srijedu u 17.30 sati, izabranici Slavena Bilića. U Astani im je domaćin Kazahstan, a u kampu u Rovinju su Anas Sharbini i Danijel Subašić. Zbog ozljede se Hrvoje Vejić vratio u Split. No, jasno je da su sve misli okrenute prema Dnjepropetrovsku gdje danas od 17.15 sati Ukrajina ugošćuje Englesku.

10/10/2009 - 06:45 sati
Prva momčad