Mobile menu
Hajdukovci u pripremi za posljednji dvoboj jesenskog dijela sezone

Hajdukovci u pripremi za posljednji dvoboj jesenskog dijela sezone

 
12/12/2017 - 20:38 sati
Prva momčad
Foto: Miro Gabela / hajduk.hr
Sve vijesti vezane za temu "Hajduk - Inter Z. 5:0 (Split, 17/12/2017)"
Pripreme za posljednju utakmicu polusezonePripreme za posljednju utakmicu polusezonePripreme za posljednju utakmicu polusezonePripreme za posljednju utakmicu polusezonePripreme za posljednju utakmicu polusezonePripreme za posljednju utakmicu polusezonePripreme za posljednju utakmicu polusezonePripreme za posljednju utakmicu polusezonePripreme za posljednju utakmicu polusezonePripreme za posljednju utakmicu polusezonePripreme za posljednju utakmicu polusezonePripreme za posljednju utakmicu polusezonePripreme za posljednju utakmicu polusezone
Pripreme za posljednju utakmicu polusezone

Nakon 22 dana odsustva nogometaši Hajduka ponovno će igrati na svom stadionu. Bijeli su uspješno odradili posljednja tri gostovanja (Osijek, Rijeka, Lokomotiva), a sada ih u zadnjem kolu polusezone očekuje dvoboj protiv zaprešićkog Intera. 

Raspoloženje u momčadi je izvrsno, hajdukovci su u pozitivnom nizu. Pod vodstvom Željka Kopića Bijeli su slavili u četiri utakmice i jednom remizirali, a posebno je značajan podatak da su sve pobjede ostvarene na zahtjevnim gostujućim travnjacima. Momčad zaista izgleda dobro, igrači na terenu ispunjavaju zadatke koje Hajdukov trener od njih traži što se na koncu vidi i rezultatski. Do kraja sezone hajdukovcima je preostala još jedna utakmica, a vjerujemo da će pred svojom publikom potvrditi sjajan pobjednički niz ostvaren u posljednjih mjesec dana.

Radili su danas Bijeli na pomoćnom travnjaku poljudskog stadiona, a u odnosu na prošli dvoboj momčad će biti jača za Antu Ercega, najboljeg strijelca i asistenta dosadašnjeg dijela sezone koji danas slavi 28. rođendan. 

Određene su i službene osobe za ogled sa Zaprešićanima. Pravdu u susretu Hajduka i Intera dijelit će Ivan Vučković iz Zagreba. Pomoćnici su mu Igor Krmar iz Zagreba i Vedran Đurak iz Stupnog. Četvrti sudac je Ante Čuljak, također iz Zagreba. Delegat susreta je Dražen Posavec iz Maruševca, a kontrolor suđenja Šime Vukić iz Rijeke.

12/12/2017 - 20:38 sati
Prva momčad
Foto: Miro Gabela / hajduk.hr