Mobile menu
Hajdukovci u ponedjeljak kreću s pripremama za novu sezonu

Hajdukovci u ponedjeljak kreću s pripremama za novu sezonu

 
17/6/2018 - 18:33 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / hajduk.hr
Sve vijesti vezane za temu "Ljetne pripreme 2018."

Hajdukove pripreme za novu sezonu 2018/19 započinju u ponedjeljak 18. lipnja. Trener Bijelih Željko Kopić sutra će okupiti svoje igrače i odraditi prvi trening uoči početka nadolazeće sezone. 

Nakon niza kinezioloških testova te zdravstvenih i nutricionističkih pregleda, uvodni tjedan priprema hajdukovci će odraditi u Splitu, a u subotu 23. lipnja će u Dugom Ratu odigrati prvu prijateljsku utakmicu u kojoj će biti gosti na proslavi 100. rođendana NK Orkan. Dva dana nakon toga momčad putuje na Kupres gdje će boraviti četiri dana, a povratak je zakazan 29. lipnja kada će Bijeli u prijateljskom susretu na Poljudu ugostiti  poljsku momčad Górnik Zabrze. 

U ponedjeljak 4. srpnja Bijeli će krenuti u svoju standardnu ljetnu bazu na Pohorju gdje će trenirati do 19. srpnja i pritom odigrati nekoliko pripremnih testova. Prvu službenu utakmicu u novoj sezoni Hajduk će odigrati 26. srpnja u 2. pretkolu kvalifikacija za Europsku ligu, a ime protivnika doznat će u srijedu 20. lipnja kada je zakazan ždrijeb u Nyonu.

Stručnom stožeru trenera Kopića u novoj sezoni priključena su i dva nova kondicijska trenera, 30-godišnji Toni Modrić i Šime Veršić. Modrić je kao stručnjak za kondicijsku pripremu do sada radio s prvom momčadi RNK Splita, a zatim je bio pomoćnik Igora Tudora zadužen za kondicijsku pripremu u turskim klubovima Karabükspor i Galatasaray. Veršić je kao kondicijski trener prethodno radio pri prvoj momčadi RNK Splita.

17/6/2018 - 18:33 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / hajduk.hr