Mobile menu
Hajdukovci u petak gostuju u Zaprešiću

Hajdukovci u petak gostuju u Zaprešiću

 
5/9/2016 - 17:30 sati
Prva momčad
Foto: Miro Gabela / hajduk.hr
Sve vijesti vezane za temu "Inter Z. - Hajduk 1:1 (Zaprešić, 10/9/2016)"

Momčad Marijana Pušnika nastavlja s treninzima i pripremama za idući prvenstveni dvoboj. Bijeli će danas odraditi dva treninga, ali bez reprezentativaca koje danas i sutra čekaju obveze u nadolazećim kvalifikacijama. Kapetan Lovre Kalinić trebao bi se momčadi priključiti sutra, a do srijede, odnosno četvrtka, stići će i Ardian Ismajli iz Finske te Nikola Vlašić i Fran Tudor iz Gruzije.

U 8. kolu MAXtv Prve lige hajdukovci u petak gostuju u Zaprešiću kod Intera. Početak utakmice zakazan je za 18 sati. Nakon 8 odigranih kola Bijeli imaju 13, dok je domaćin Inter na šest osvojenih bodova. 

Momčad Samira Toplaka u prethodnih je 7 kola jednom pobijedila (Lokomotiva), tri puta odigrala je neriješeno (Cibalia, Rijeka, Split), a u 3 utakmice doživjela je poraz (Slaven Belupo, Osijek, Dinamo). 

Određeni su i suci za utakmicu u Zaprešiću. Pravdu u dvoboju Intera i Hajduka dijelit će Bruno Marić iz Daruvara. Pomoćnici su mu Goran Loparac iz Sladojevaca te Nikola Kečkiš iz Virovitice, dok je četvrti sudac Fran Jović iz Zagreba. Marić je ove sezone već jednom sudio Bijelima, i to u 1. kolu u Vinkovcima kad je Hajduk slavio protiv Cibalije 2:0.

5/9/2016 - 17:30 sati
Prva momčad
Foto: Miro Gabela / hajduk.hr