Mobile menu
Hajdukovci u Medulinu odradili posljednji trening uoči dvoboja s Istrom 1961

Hajdukovci u Medulinu odradili posljednji trening uoči dvoboja s Istrom 1961

 
11/9/2021 - 21:05 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / Hajduk.hr
Sve vijesti vezane za temu "Istra 1961 - Hajduk 1:3 (Pula, 11/9/2021)"
Trening Bijelih u MedulinuTrening Bijelih u MedulinuTrening Bijelih u MedulinuTrening Bijelih u MedulinuTrening Bijelih u MedulinuTrening Bijelih u MedulinuTrening Bijelih u MedulinuTrening Bijelih u MedulinuTrening Bijelih u MedulinuTrening Bijelih u MedulinuTrening Bijelih u MedulinuTrening Bijelih u MedulinuTrening Bijelih u MedulinuTrening Bijelih u MedulinuTrening Bijelih u MedulinuTrening Bijelih u MedulinuTrening Bijelih u MedulinuTrening Bijelih u MedulinuTrening Bijelih u MedulinuTrening Bijelih u MedulinuTrening Bijelih u MedulinuTrening Bijelih u MedulinuTrening Bijelih u MedulinuTrening Bijelih u MedulinuTrening Bijelih u MedulinuTrening Bijelih u MedulinuTrening Bijelih u MedulinuTrening Bijelih u Medulinu
Trening Bijelih u Medulinu

Nogometaši Hajduka u Medulinu su odradili posljednji trening uoči sutrašnjeg dvoboja s Istrom 1961 na Aldo Drosini. 

Pod vodstvom trenera Jensa Gustafssona i njegovog stručnog stožera momčad je uvježbavala posljednje detalje uoči utakmice koja se igra u Puli sutra s početkom u 17 sati. 

Vrijedi izdvojiti i dva detalja s današnjeg treninga. Prije samog početka igrači i stručni stožer uručili su prigodne poklone koje su oni i Klub pripremili za našeg oružara Mira Čolaka koji je napunio okruglih 40 godina službe Hajduku. Svoje putovanje s najdražim Klubom započeo je 1981. godine, uoči utakmice nekadašnjeg Kupa UEFA u kojoj su Bijeli s 3:1 svladali njemački Stuttgart na Poljudu. Tijekom protekla četiri desetljeća neprestano je bio na usluzi generacijama igrača prve momčadi, trenerima te članovima stručnih stožera, a kako sam voli kazati, još se ni približno nije umorio. 

Nakon samog treninga, hajdukovcima je podršku stigla dati naša "specijalna ekipa", momčad za koju nastupaju osobe sa sindromom Down, a koja je baš danas u Medulinu nastupala na turniru Special power league. Na trening Bijelih su stigli zajedno sa svojim prijateljima iz ostalih klubova. 

Kako je sve skupa izgledalo možete pogledati u priloženoj fotogaleriji...

11/9/2021 - 21:05 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / Hajduk.hr