Mobile menu
Hajdukovci u bolnici u Brodu posjetili Marka Gavrića...

Hajdukovci u bolnici u Brodu posjetili Marka Gavrića...

 
13/4/2013 - 13:38 sati
Akademija

Treneri Hajdukove Omladinske škole Robert Jarni, Igor Tudor i Tonči Gabrić, te povjerenik Šime Buzov, posjetili su danas vratara kadeta Marsonije Marka Gavrića u bolnici u Slavonskom Brodu koji je tijekom nedavne utakmice s Rijekom dobio vrlo jak udarac i ostao bez bubrega.

Podsjetimo, igrala se petnaesta minuta susreta Prve HNL za kadete s Rijekom na Kantridi, prilikom jednog ubacivanja iz kuta na šesnaestogodišnjaka je neoprezno startao njegov vršnjak iz Rijeke udarivši ga koljenom u bubreg. 

Marku je dječački san braniti u HNK Hajduk te ga je ovaj posjet njegovih sportskih uzora jako iznenadio i obradovao, a dobio je darove od kojih će zasigurno posebno mjesto zauzeti Hajdukov golmanski dres, potpisan od svih Hajdukovih igrača. Donijeli su hajdukovci Marku dres, majicu i rukavice.

- Radi se o sjajnom, dobro odgojenom mladiću koji nas je osvojio svojom pozitivnom energijom. Čitali smo kako je navijač Hajduka i morali smo ga doći posjetiti kada smo već u Brodu. Želimo Marku brzi oporavak, a dobro mi je poznata cijela situacija, jer sam i sam doživio sličnu situaciju u životu kada mi je sin nastradao - rekao je Tonči Gabrić.

ebrod.net

 

 

13/4/2013 - 13:38 sati
Akademija