Mobile menu
Hajdukovci trenirali na Oriel Parku

Hajdukovci trenirali na Oriel Parku

 
17/7/2014 - 09:36 sati
Prva momčad
Foto: Miro Gabela / hajduk.hr
Sve vijesti vezane za temu "Dundalk FC - Hajduk 0:2 (Drugo pret. EL (1. utakmica))"
Hajdukovci trenirali na Oriel ParkuHajdukovci trenirali na Oriel ParkuHajdukovci trenirali na Oriel ParkuHajdukovci trenirali na Oriel ParkuHajdukovci trenirali na Oriel ParkuHajdukovci trenirali na Oriel ParkuHajdukovci trenirali na Oriel ParkuHajdukovci trenirali na Oriel ParkuHajdukovci trenirali na Oriel ParkuHajdukovci trenirali na Oriel ParkuHajdukovci trenirali na Oriel ParkuHajdukovci trenirali na Oriel ParkuHajdukovci trenirali na Oriel ParkuHajdukovci trenirali na Oriel ParkuHajdukovci trenirali na Oriel ParkuHajdukovci trenirali na Oriel ParkuHajdukovci trenirali na Oriel ParkuHajdukovci trenirali na Oriel ParkuHajdukovci trenirali na Oriel ParkuHajdukovci trenirali na Oriel ParkuHajdukovci trenirali na Oriel ParkuHajdukovci trenirali na Oriel ParkuHajdukovci trenirali na Oriel ParkuHajdukovci trenirali na Oriel ParkuHajdukovci trenirali na Oriel ParkuHajdukovci trenirali na Oriel ParkuHajdukovci trenirali na Oriel Parku
Hajdukovci trenirali na Oriel Parku

Odradili su Bijeli u srijedu navečer službeni trening u domu svojeg prvog euro-suparnika ove sezone. Radili su igrači Igora Tudora od 20:00 sati (19:00 po lokalnom vremenu) na umjetnoj travi Oriel Parka, prvih 15 minuta, kao što je tradicionalno već pred europske nastupe, bilo je otvoreno, pa su ga pratili i novinari i predstavnici domaćina.

Na raspolaganju je trener Tudor imao 18 igrača koji su krenuli na put, nedostajali su ozlijeđeni Tino Sušić, Marko BencunJo i Tima Abdukholikov.

Prilično je specifičan Oriel Park. Domaćini iznimno ljubazni i gostoljubivi, no detalja je mnogo na koje će se Bijeli brzo trebati priviknuti. Da ne spominjemo uvjete i opći dojam stadiona vodeće momčadi irskog prvenstva, istaknimo samo umjetni travnjak i njegove nešto kraće dimenzije u kojem domaćini sigurno vide jednu od svojih prednosti. Hajdukovci su posljednjih pet treninga odradili na umjetnoj travi, pa vjerujemo da im je to bilo dovoljno da se prilagode ipak nešto drukčijim uvjetima od onih što ih čekaju u svim preostalim utakmicama ove sezone.

17/7/2014 - 09:36 sati
Prva momčad
Foto: Miro Gabela / hajduk.hr