Mobile menu
Hajdukovci stigli u Umag

Hajdukovci stigli u Umag

 
8/1/2024 - 23:06 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / Hajduk.hr
Sve vijesti vezane za temu "Zimske pripreme 2024. (Zimske pripreme 2024.)"
Bijeli stigli u UmagBijeli stigli u UmagBijeli stigli u UmagBijeli stigli u UmagBijeli stigli u UmagBijeli stigli u UmagBijeli stigli u UmagBijeli stigli u UmagBijeli stigli u UmagBijeli stigli u Umag
Bijeli stigli u Umag

Nogometaši Hajduka stigli su oko 22 sata u Umag koji će sljedećih 12 dana biti njihova baza središnjeg dijela priprema za nastavak sezone. 

Trener Mislav Karoglan poveo je u Istru ukupno 28 igrača, a već sutra u 17 sati odigrat će Bijeli i prvu pripremnu utakmicu sa slovenskim prvoligaše Aluminijem iz Kidričeva. Ukupno će hajdukovci u Istru odigrati četiri utakmice te niz treninga u koji će poslužiti kako bi što spremniji i uigraniji dočekali početak drugog dijela sezone i utakmicu s Rijekom na Poljudu. 

Ukupno će Hajduk odigrati četiri prijateljske utakmice, a osim s Aluminijem, odmjerit će snage s mađarskim Fehervarom, slovenskim Koperom te poljskim Slaskom. 

Poznato je da je Istra vjerna baza Hajdukovih navijača koji su i ove godine priredili svojoj momčadi sjajnu dobrodošlicu - vatrometom, bakljadom i pjesmom. 

Kako je izgledao dolazak i doček Hajduka u Umagu pogledajte u fotogaleriji te u videoprilogu na Hajduk Digital TV. 

8/1/2024 - 23:06 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / Hajduk.hr