Mobile menu
Hajdukovci stigli u Novigrad,  istarski navijači im priredili sjajan doček

Hajdukovci stigli u Novigrad, istarski navijači im priredili sjajan doček

 
5/1/2023 - 22:34 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / Hajduk.hr
Sve vijesti vezane za temu "Zimske pripreme 2023. (Pripreme u Novigradu)"
Hajdukovci stigli u Novigard, istarski navijači im priredili dočekHajdukovci stigli u Novigard, istarski navijači im priredili dočekHajdukovci stigli u Novigard, istarski navijači im priredili dočekHajdukovci stigli u Novigard, istarski navijači im priredili dočekHajdukovci stigli u Novigard, istarski navijači im priredili dočekHajdukovci stigli u Novigard, istarski navijači im priredili dočekHajdukovci stigli u Novigard, istarski navijači im priredili dočekHajdukovci stigli u Novigard, istarski navijači im priredili dočekHajdukovci stigli u Novigard, istarski navijači im priredili dočekHajdukovci stigli u Novigard, istarski navijači im priredili doček
Hajdukovci stigli u Novigard, istarski navijači im priredili doček

Hajdukova ekspedicija stigla je u četvrtak oko 21.30 sati u Novigrad gdje će se Bijeli sljedećih 10 dana pripremati za nastavak sezone te odigrati ukupno četiri pripremne utakmice. 

Uputili su se hajdukovci prema Istri u 14.30 sati nakon što je momčad prethodno na Poljudu prvi put trenirala pod vodstvom novog trenera Ivana Leke i njegovog stručnog stožera. 

Trener Leko na put je poveo ukupno 26 igrača, a nekoliko njih koji su ostali u Splitu, priključit će se momčadi u Novigradu u nekoliko narednih dana. 

Kao i uvijek, Hajduk je fantastično dočekan u ovom kraju, osjetili su to igrači zajedno sa stručnim stožerom i večeras, kada su ih je stotinjak istarskih navijača dočekalo bakljadom i pjesmom. Ne nedostaje Bijelima ljubavi i podrške, Hajduk se živi u svakom kutku Hrvatske...

Prva dva treninga nogometaši Hajduka odradit će u petak, a zatim u subotu slijedi prvi test u okviru završnog dijela priprema, utakmica s Kalcer Radomljem koja je na rasporedu u 14.30 sati. 

5/1/2023 - 22:34 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / Hajduk.hr