Mobile menu
Hajdukovci stigli u Kostanay

Hajdukovci stigli u Kostanay

 
28/7/2021 - 20:58 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / Hajduk.hr
Sve vijesti vezane za temu "Tobol - Hajduk 4:1 (Kostanay, 29/7/2021)"
Dolazak u KazahstanDolazak u KazahstanDolazak u KazahstanDolazak u KazahstanDolazak u KazahstanDolazak u KazahstanDolazak u KazahstanDolazak u KazahstanDolazak u KazahstanDolazak u KazahstanDolazak u KazahstanDolazak u KazahstanDolazak u Kazahstan
Dolazak u Kazahstan

Hajdukova ekspedicija odletjela je u srijedu u ranim poslijepodnevnim satima prema Kazahstanu gdje Bijele u četvrtak u 17 sati po srednjoeuropskom vremenu čeka uzvratna utakmica 2. pretkola Europa Konferencijske lige protiv Tobola u Kostanayu. 

Ukupno pet sati trajao je let do sjevera Kazahstana i grada koji je smješten na rijeci Tobol po kojoj je sutrašnji suparnik Bijelih dobio ime. Sletjeli su Bijeli u Kostanay, grad koji broji nešto više od 200 tisuća stanovnika, oko 18 sati po srednjoeuropskom, odnosno 22 sata po lokalnom vremenu. 

Hajdukovi igrači smješteni su u centru grada, a sutra će igrati na Centralnom stadionu u Kostanayu čiji je kapacitet 9500 gledatelja. Za gledatelje je dostupno 20% kapaciteta stadiona, a dan prije utakmice sve raspoložive ulaznice su rasprodane.

Momčad Jensa Gustafssona u prvoj je utakmici na Poljudu slavila rezultatom 2:0, a oba pogotka postigao je Marin Ljubičić

Kako je izgledao put u Kazahstan i dolazak Bijelih u Kostanay možete pogledati u fotogaleriji i videoprilogu na aplikaciji Hajduk Digital TV .

28/7/2021 - 20:58 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / Hajduk.hr