Mobile menu
Hajdukovci stigli u Bad Waltersdorf

Hajdukovci stigli u Bad Waltersdorf

 
19/6/2022 - 22:18 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / Hajduk.hr
Sve vijesti vezane za temu "Ljetne pripreme 2022."
Bijeli stigli u Bad WaltersdorfBijeli stigli u Bad WaltersdorfBijeli stigli u Bad WaltersdorfBijeli stigli u Bad WaltersdorfBijeli stigli u Bad WaltersdorfBijeli stigli u Bad WaltersdorfBijeli stigli u Bad WaltersdorfBijeli stigli u Bad WaltersdorfBijeli stigli u Bad Waltersdorf
Bijeli stigli u Bad Waltersdorf

Nogometaši Hajduka u nedjelju predvečer stigli su u austrijski Bad Waltersdorf gdje će provesti sljedeća dva tjedna u okviru središnjeg dijela priprema za novu sezonu.

Pripremna baza Bijelih smještena je u hotelu Quellen, a na obližnjem terenu momčad Valdasa Dambrauskasa trenirat će u narednim danima. Igrači Hajduka po prve treninge odradit će tijekom ponedjeljka, najprije ujutro, a zatim i popodne. 

Trener Dambrauskas na pripreme je poveo ukupno 33 igrača, a popis možete provjeriti - OVDJE . 

Bijeli će u Austriji odigrati ukupno četiri utakmice, a suparnici su im rumunjski CFR Cluj, njemački HSV, belgijski Gent te mađarska Kisvárda. 

Prva utakmica protiv CFR Cluja na rasporedu je 25. lipnja, zatim protiv HSV-a 29. lipnja, protiv Genta Bijeli igraju 1. srpnja te protiv Kisvárde 2. srpnja kada slijedi i povratak momčadi u Split. 

Kako je izgledao dolazak Bijelih u Austriju pogledajte na Hajduk Digital TV  te u priloženoj fotogaleriji...

19/6/2022 - 22:18 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / Hajduk.hr