Mobile menu
Hajdukovci stigli na Pohorje

Hajdukovci stigli na Pohorje

 
23/6/2019 - 20:02 sati
Prva momčad
Sve vijesti vezane za temu "Ljetne pripreme 2019."

Nakon više od osam sati vožnje autobusom stigla je Hajdukova ekspedicija iz Splita na Pohorje gdje će Bijeli odraditi drugi dio priprema uoči početka nove natjecateljske sezone. Radit će hajdukovci u novoj bazi sve do 7. srpnja te će u tom periodu odigrati i nekoliko pripremnih utakmica, a protivnike možete pogledati OVDJE.

Trener Siniša Oreščanin trenutno na raspolaganju ima 27 igrača kojima će se naknadno priključiti mladi reprezentativci Domagoj Bradarić i Josip Posavec

Tonio Teklić uspješno je poslijepodne operiran  u Općoj bolnici Zadar, nakon što je tijekom prvog dijela dana, na početku puta prema Sloveniji, iznenada osjetio bolove u trbuhu. Zbog upale slijepog crijeva podvrgnut je zahvatu kojeg je obavio dr. Emilio Dijan

Po dolasku su Bijeli, nakon dugog puta, odradili polusatno istezanje u dvorani hotela Arena koji je smješten u ciljnoj ravnici popularne Zlatne lisice. Već od sutra Oreščaninovi igrači radit će u ritmu dva treninga dnevno, a prve pripremne utakmice očekuju ih idući vikend.


Hajduk je od danas na pripremama na Pohorju gdje će boraviti iduća dva tjedna, a sve službene vijesti i događanja iz tabora Bijelih tijekom priprema svakodnevno možete pratiti UŽIVO putem službenih komunikacijskih kanala HNK Hajduk Split.

23/6/2019 - 20:02 sati
Prva momčad