Mobile menu
Hajdukovci se pripremaju za dvoboj s Osijekom

Hajdukovci se pripremaju za dvoboj s Osijekom

 
3/10/2018 - 20:30 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / Hajduk.hr
Sve vijesti vezane za temu "Hajduk - Osijek 0:2 (Split, 7/10/2018)"
Pripreme za OsijekPripreme za OsijekPripreme za OsijekPripreme za OsijekPripreme za OsijekPripreme za OsijekPripreme za OsijekPripreme za OsijekPripreme za OsijekPripreme za OsijekPripreme za OsijekPripreme za OsijekPripreme za OsijekPripreme za OsijekPripreme za OsijekPripreme za OsijekPripreme za OsijekPripreme za OsijekPripreme za OsijekPripreme za OsijekPripreme za OsijekPripreme za OsijekPripreme za OsijekPripreme za OsijekPripreme za OsijekPripreme za OsijekPripreme za OsijekPripreme za OsijekPripreme za Osijek
Pripreme za Osijek

Nogometaši Hajduka odradili su danas dva treninga u sklopu priprema za utakmicu s Osijekom koja se u sklopu 10. kola HT Prve lige igra u nedjelju od 19 sati na Poljudu. 

Trener Zoran Vulić u ponedjeljak je dao igračima slobodan dan kako bi se odmorili i regenerirali nakon derbija s Dinamom, a već sljedećeg dana započeli su treninzi i pripreme za dvoboj s Osijekom. 

Vulić je danas na raspolaganju imao sve igrače koji su konkurirali za proteklih nekoliko susreta, a kako je sve izgledalo možete pogledati u priloženoj fotogaleriji.

Glavni sudac utakmice je Ivan Bebek iz Rijeke, pomoćnici su mu Jerko Crnčić iz Vrbovca i Bojan Zobenica iz Velike Gorice, a dopunski suci su Dalibor Mlakar iz Zagreba te Marko Matoc iz Zaprešića. Četvrti sudac je Nikola Kečkiš iz Virovitice. 

3/10/2018 - 20:30 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / Hajduk.hr