Mobile menu
Hajdukovci se pripremaju za dvoboj na Rujevici

Hajdukovci se pripremaju za dvoboj na Rujevici

 
4/10/2023 - 11:01 sati
Prva momčad
Foto: Miro Gabela / Hajduk.hr
Sve vijesti vezane za temu "Rijeka - Hajduk 1:0 (Rijeka, 7/10/2023)"
Pripreme za gostovanje u RijeciPripreme za gostovanje u RijeciPripreme za gostovanje u RijeciPripreme za gostovanje u RijeciPripreme za gostovanje u RijeciPripreme za gostovanje u RijeciPripreme za gostovanje u RijeciPripreme za gostovanje u RijeciPripreme za gostovanje u RijeciPripreme za gostovanje u RijeciPripreme za gostovanje u RijeciPripreme za gostovanje u RijeciPripreme za gostovanje u RijeciPripreme za gostovanje u RijeciPripreme za gostovanje u RijeciPripreme za gostovanje u RijeciPripreme za gostovanje u RijeciPripreme za gostovanje u RijeciPripreme za gostovanje u RijeciPripreme za gostovanje u RijeciPripreme za gostovanje u RijeciPripreme za gostovanje u RijeciPripreme za gostovanje u RijeciPripreme za gostovanje u RijeciPripreme za gostovanje u Rijeci
Pripreme za gostovanje u Rijeci

Nogometaši Hajduka pripremaju se za utakmicu protiv Rijeke koja je na rasporedu u subotu s početkom u 18.30 sati na Rujevici u okviru 11. kola SuperSport HNL. Bijeli su u posljednjoj utakmici svladali Dinamo rezultatom 1:0 u najvećem derbiju hrvatskog nogometa odigranom na rasprodanom Poljudu, a prije reprezentativne stanke čeka ih još jedan ispit u srazu s drugoplasiranom Rijekom. 

Hajdukovci su jutro nakon derbija odradili regeneracijski trening, a trener Ivan Leko u utorak je dao momčadi slobodan dan. Odmah nakon toga Bijeli su nastavili s treninzima i pripremom sljedećeg dvoboja. U srijedu je prva momčad započela s taktičkom pripremom za Rijeku, a trening na pomoćnom terenu trajao je otprilike 90 minuta. 

Kako je to izgledalo pogledajte u priloženoj fotogaleriji te u videoprilogu na Hajduk Digital TV. 

4/10/2023 - 11:01 sati
Prva momčad
Foto: Miro Gabela / Hajduk.hr