Mobile menu
Hajdukovci se pripremaju za dvoboj na Goodison Parku

Hajdukovci se pripremaju za dvoboj na Goodison Parku

 
14/8/2017 - 19:34 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / hajduk.hr
Sve vijesti vezane za temu "Everton - Hajduk 2:0 (Liverpool, 17/08/2017)"
Trening pred EvertonTrening pred EvertonTrening pred EvertonTrening pred EvertonTrening pred EvertonTrening pred EvertonTrening pred EvertonTrening pred EvertonTrening pred EvertonTrening pred EvertonTrening pred EvertonTrening pred EvertonTrening pred EvertonTrening pred EvertonTrening pred EvertonTrening pred EvertonTrening pred EvertonTrening pred EvertonTrening pred EvertonTrening pred EvertonTrening pred EvertonTrening pred EvertonTrening pred EvertonTrening pred EvertonTrening pred Everton
Trening pred Everton

Tri su dana preostala do prve utakmice Play-offa Europske lige u kojem nogometaši Hajduka gostuju na stadionu Goodison Park protiv Evertona, momčadi koja je prošle sezone zauzela sedmu poziciju u engleskom Premiershipu.

Odradili su danas hajdukovci trening na glavnom travnjaku Poljuda, radilo se intenzivno gotovo 120 minuta, raspoloženje u momčadi je odlično i svi jedva čekaju početak susreta koji je na rasporedu u četvrtak u 21:05 sati (20:05 po lokalnom vremenu).

Bijeli će prema Liverpoolu otputovati sutra u poslijepodnevnim satima, a u srijedu će na Goodison Parku kapaciteta 40.000 gledatelja održati i službeni trening uoči dvoboja. Za uzvratni susret koji će se igrati na Poljudu 24. kolovoza prodano je već preko 25 tisuća ulaznica, gotovo je sigurno da će poljudski stadion biti ispunjen do posljednjeg mjesta.

U fotogaleriji pogledajte kako se Bijeli pripremaju za prvi susret doigravanja za Europsku ligu..


14/8/2017 - 19:34 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / hajduk.hr