Mobile menu
Hajdukovci razveselili djecu na splitskoj pedijatriji

Hajdukovci razveselili djecu na splitskoj pedijatriji

 
7/8/2019 - 15:55 sati
Prva momčad
Foto: Miro Gabela / hajduk.hr
Hajdukovci u posjeti Klinici za dječje bolestiHajdukovci u posjeti Klinici za dječje bolestiHajdukovci u posjeti Klinici za dječje bolestiHajdukovci u posjeti Klinici za dječje bolestiHajdukovci u posjeti Klinici za dječje bolestiHajdukovci u posjeti Klinici za dječje bolestiHajdukovci u posjeti Klinici za dječje bolestiHajdukovci u posjeti Klinici za dječje bolestiHajdukovci u posjeti Klinici za dječje bolesti
Hajdukovci u posjeti Klinici za dječje bolesti

Nogometaši Hajduka predvođeni trenerom Damirom Burićem i njegovim stručnim stožerom posjetili su danas nakon prvog treninga Kliniku za dječje bolesti u sklopu KBC Split. Dočekao je hajdukovce ravnatelj splitskog KBC-a, prof. dr. sc. Julije Meštrović, dr. med. Toplu dobrodošlicu pripremila su djeca našim igračima, a Bijeli su ih razveselili i prigodnim poklonima. Bilo je smijeha, veselja i jako mnogo fotografija napravljenih za uspomenu. 

- Zahvaljujem se, u ime KBC Split kao ravnatelj i pedijatar, svim igračima i stručnom stožeru Hajduka na dolasku i iznenađenju kojem su nam priredili. Nadam se i vjerujem da će ova djeca što prije ići kući, ali kada već moraju biti ovdje da ih možemo obradovati na neki način da im svaki dan ne bude isti. Danas, kada ste vi ovdje, sve je drugačije i vaš dolazak puno znači, unijet će svježinu u svakodnevni boravak. Hvala što mislite na nas, što nam pomažete i podržavate nas i što u svakoj prilici surađujete s nama - iznimno zahvalan i radostan zbog posjete bio je ravnatelj splitske bolnice.

- Igrači su sretni što su danas ovdje i što svojim dolaskom mogu razveseliti dječja lica u ne baš lijepim trenucima po njih i njihove roditelje. Ovo je najmanje što im u ovom trenutku možemo napraviti i pružiti. Nema ništa ljepše nego vidjeti sretnu djecu i sigurno je da ćemo opet doći i izmamiti osmijehe na njihovim licima - poručio je trener Bijelih Damir Burić. 

Više u fotogaleriji i videoprilogu.

7/8/2019 - 15:55 sati
Prva momčad
Foto: Miro Gabela / hajduk.hr