Mobile menu
Hajdukovci posjetili djecu iz Maestrala uoči početka nove školske godine

Hajdukovci posjetili djecu iz Maestrala uoči početka nove školske godine

 
9/9/2019 - 15:16 sati
Klub
Foto: Robert Matić / Hajduk.hr

Početak nove školske godine nogometaši Hajduka iskoristili su za posjet štićenicima Dječjeg doma Maestral. Često hajdukovci dolaze u goste djeci iz Maestrala, a ovom prigodom prvotimci Josip Posavec, Stanko Jurić, Marin Ljubić i Marin Jakoliš obradovali su mališane svojim dolaskom te su im dali podršku i zaželjeli sreću uoči početka nove godine. Igrači su za djecu pripremili i posebne poklone za ovaj dan - pribor za školu i opremu za tjelesni odgoj. 

- Veliko nam je zadovoljstvo biti s ovom djecom i razveseliti ih barem na pet minuta, neki od njih će danas napraviti jedan veliki korak u svom životu, prvi put će zasjesti u školske klupe i zaista mi je drago što smo mogli doći ovdje i dati im dodatan poticaj. Želimo im svu sreću u novoj školskoj godini i općenito u životu - kazao je Hajdukov vratar Josip Posavec nakon posjeta Maestralu. 

Marinu Jakolišu ovo je bio prvi posjet Mastralu, a njegovi dojmovi su više nego pozitivni.

- Ovaj danas posjet je mala stvar za ovako velike ljude, djecu koja to posebno zaslužuju i stvarno je lijepo biti danas ovdje s njima prije početka školske godine - zaključio je Jakoliš. 

9/9/2019 - 15:16 sati
Klub
Foto: Robert Matić / Hajduk.hr