Mobile menu
Hajdukovci podvrgnuti testiranjima na Institutu kineziologije

Hajdukovci podvrgnuti testiranjima na Institutu kineziologije

 
19/6/2017 - 12:50 sati
Prva momčad
Foto: Miro Gabela / hajduk.hr
Produžite svoje članstvo za 2020. godinu! Sve vijesti vezane za temu "Ljetne pripreme 2017."
Testiranja hajdukovaca na Institutu za kineziologijuTestiranja hajdukovaca na Institutu za kineziologijuTestiranja hajdukovaca na Institutu za kineziologijuTestiranja hajdukovaca na Institutu za kineziologijuTestiranja hajdukovaca na Institutu za kineziologijuTestiranja hajdukovaca na Institutu za kineziologijuTestiranja hajdukovaca na Institutu za kineziologijuTestiranja hajdukovaca na Institutu za kineziologijuTestiranja hajdukovaca na Institutu za kineziologijuTestiranja hajdukovaca na Institutu za kineziologijuTestiranja hajdukovaca na Institutu za kineziologijuTestiranja hajdukovaca na Institutu za kineziologijuTestiranja hajdukovaca na Institutu za kineziologijuTestiranja hajdukovaca na Institutu za kineziologijuTestiranja hajdukovaca na Institutu za kineziologijuTestiranja hajdukovaca na Institutu za kineziologiju
Testiranja hajdukovaca na Institutu za kineziologiju

Tijekom uvodnog dijela priprema hajdukovci su uz vježbanje na Poljudu odradili i testove koje su proveli Hajdukovi stručnjaci iz Sektora zdravstva i sportske pripreme. Igrači su testirani pod nadzorom koordinatora doc.dr.sc. Marija Tomljanovića i liječnika doc.dr.sc. Vladimira Ivančeva, uz asistenciju kineziologa Tomislave Jukić i Duje Radmana.

U Dijagnostičkom centru na Gripama na Institutu za kineziologiju i sport pri Kineziološkom fakultetu, prvotimci Hajduka su se danas podvrgli laboratorijskim testovima u svrhu poboljšanja inicijalnih stanja. 

Provedeni su testovi funkcionalnih i motoričkih sposobnosti (spiroergometrija na traci, mjerenje potkožnog masnog tkiva te test eksplozivnosti).

Sva obavljena dijagnostika je u svrhu izrade individualnih programa, prevencije i što bolje performanse igrača na terenu.

19/6/2017 - 12:50 sati
Prva momčad
Foto: Miro Gabela / hajduk.hr
 • Produži članstvo!

  Klikni i

  Produži članstvo!

  Članova: 17.728

 • Autora Jurice Gizdića

  Knjiga ''Hajduk i svijet''

  Autora Jurice Gizdića

 • Kalendar 2020

  40,00 kuna

 • Upisi u tijeku!

  Otvorena škola HNK Hajduk

  Upisi u tijeku!

 • Turistički obilazak stadiona

  Stadion Poljud

  Turistički obilazak stadiona

 • sezona 2019/20

  Gostujući i treći dres

  sezona 2019/20

  539,00 kn

 • za sezonu 2019/20

  Online pretplate

  za sezonu 2019/20