Mobile menu
Hajdukovci odrađuju najzahtjevnije treninge tijekom priprema na Pohorju

Hajdukovci odrađuju najzahtjevnije treninge tijekom priprema na Pohorju

 
1/7/2017 - 19:05 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / hajduk.hr
Sve vijesti vezane za temu "Ljetne pripreme 2017."
Šesti dan priprema na PohorjuŠesti dan priprema na PohorjuŠesti dan priprema na PohorjuŠesti dan priprema na PohorjuŠesti dan priprema na PohorjuŠesti dan priprema na PohorjuŠesti dan priprema na PohorjuŠesti dan priprema na PohorjuŠesti dan priprema na PohorjuŠesti dan priprema na PohorjuŠesti dan priprema na PohorjuŠesti dan priprema na PohorjuŠesti dan priprema na PohorjuŠesti dan priprema na PohorjuŠesti dan priprema na PohorjuŠesti dan priprema na PohorjuŠesti dan priprema na PohorjuŠesti dan priprema na PohorjuŠesti dan priprema na PohorjuŠesti dan priprema na PohorjuŠesti dan priprema na PohorjuŠesti dan priprema na PohorjuŠesti dan priprema na PohorjuŠesti dan priprema na PohorjuŠesti dan priprema na PohorjuŠesti dan priprema na PohorjuŠesti dan priprema na PohorjuŠesti dan priprema na PohorjuŠesti dan priprema na PohorjuŠesti dan priprema na PohorjuŠesti dan priprema na Pohorju
Šesti dan priprema na Pohorju

Odradili su hajdukovci i šesti dan priprema na Mariborskom Pohorju. Trener Joan Carrillo zajedno sa svojim stožerom, nakon slobodnog jučerašnjeg poslijepodneva, pripremio je danas Bijelima dva intenzivna treninga. Treninzi u ovom dijelu priprema označeni su najzahtjevnijima. Jutarnji trening započeo je vježbama snage i brzine koje su Carrillovim igračima pripremili kondicijski treneri, a potom su se radile vježbe brze tranzicije.

Tek je nešto više od 10-ak dana ostalo do prve službene utakmice u novoj sezoni, stoga je i ritam priprema prilagođen različitim taktičkim zadacima koje trener Carrillo traži od svoje momčadi. Na drugoj strani travnjaka s vratarima je radio trener Tihomir Bulat davajući korisne savjete trojici čuvara mreže Bijelih. Trener Bulat pljeskom je nagradio svaki dobar potez Dantea Stipice, Ive Grbića i Karla Letice koji, kao i njihovi suigrači, vrlo naporno rade tijekom priprema za novu sezonu.

Intenzivno se nastavilo i u popodnevnom dijelu treninga koji je bio podijeljen u dva dijela. Prvo se nešto više od sat vremena uigravao napadački dio momčadi gdje se uvježbavao posjed, nakon čega je svoju rolu odradio i obrambeni dio ekipe. Svi igrači su u punom intenzitetu trenažnog procesa, osim Ardiana Ismajlija, koji radi adaptacijski trening.

Unatoč napornim treninzima dobrog raspoloženja u momčadi ne nedostaje, što se može vidjeti i u današnjoj fotogaleriji.

1/7/2017 - 19:05 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / hajduk.hr