Mobile menu
Hajdukovci odrađivali treninge snage u klupskoj teretani

Hajdukovci odrađivali treninge snage u klupskoj teretani

 
23/11/2016 - 13:20 sati
Prva momčad
Foto: Miro Gabela / hajduk.hr
Sve vijesti vezane za temu "Hajduk - Inter Z. 2:0 (Poljud, 27/11/2016)"
Trening u poljudskoj teretaniTrening u poljudskoj teretaniTrening u poljudskoj teretaniTrening u poljudskoj teretaniTrening u poljudskoj teretaniTrening u poljudskoj teretaniTrening u poljudskoj teretaniTrening u poljudskoj teretaniTrening u poljudskoj teretaniTrening u poljudskoj teretani
Trening u poljudskoj teretani

U pripremi utakmice protiv Intera koja je na rasporedu u nedjelju 27. studenog na Poljudu u sklopu 17. kola MAXtv Prve lige, hajdukovci su osim uobičajenih taktičko-tehničkih treninga odrađivali treninge snage u klupskoj teretani. 

Na raspolaganju su u ovom trenutku treneru Marijanu Pušniku svi nogometaši, a u redovni ritam treninga uključio se i Ardian Ismajli koji je posljednji susret za Bijele odigrao početkom listopada kada je zbog udarca u koljeno bio prisiljen napustiti igru u najvećem hrvatskom derbiju (0:0).

Dobro je raspoloženje među Bijelima koji s nestrpljenjem iščekuju nedjeljni ogled protiv Zaprešićana. Tijekom ponedjeljka i utorka hajdukovci su radili ujutro i poslijepodne, a od danas nastavljaju u ritmu jednog treninga dnevno.

23/11/2016 - 13:20 sati
Prva momčad
Foto: Miro Gabela / hajduk.hr