Mobile menu
Hajdukovci odradili prvi trening u Postirama

Hajdukovci odradili prvi trening u Postirama

 
14/2/2017 - 18:29 sati
Prva momčad
Foto: Miro Gabela / hajduk.hr
Sve vijesti vezane za temu "Zimske pripreme 2017. (HNK Hajduk Split)"
Prvi trening u PostiramaPrvi trening u PostiramaPrvi trening u PostiramaPrvi trening u PostiramaPrvi trening u PostiramaPrvi trening u PostiramaPrvi trening u PostiramaPrvi trening u PostiramaPrvi trening u PostiramaPrvi trening u PostiramaPrvi trening u PostiramaPrvi trening u PostiramaPrvi trening u PostiramaPrvi trening u PostiramaPrvi trening u PostiramaPrvi trening u PostiramaPrvi trening u PostiramaPrvi trening u PostiramaPrvi trening u PostiramaPrvi trening u PostiramaPrvi trening u PostiramaPrvi trening u PostiramaPrvi trening u PostiramaPrvi trening u PostiramaPrvi trening u PostiramaPrvi trening u PostiramaPrvi trening u PostiramaPrvi trening u PostiramaPrvi trening u PostiramaPrvi trening u PostiramaPrvi trening u PostiramaPrvi trening u PostiramaPrvi trening u PostiramaPrvi trening u PostiramaPrvi trening u PostiramaPrvi trening u Postirama
Prvi trening u Postirama

Nogometaši Hajduka od danas treniraju u Postirama na otoku Braču gdje odrađuju završne pripreme uoči početka proljetnog dijela sezone i dvoboja s RNK Splitom koji je na rasporedu u nedjelju 19. veljače s početkom u 17 sati. Trener Joan Carrillo zajedno sa svojim suradnicima na trodnevne pripreme u Postira poveo je sljedeća 23 igrača koji su danas u poslijepodnevnim satima odradili prvi trening:

Dante Stipica, Josip Kvesić, Petar Bosančić, Hamza Barry, Jefferson, Ivan Prtajin, Nikola Vlašić, Márkó Futács, Franck Ohandza, Ivo Grbić, Josip Juranović, Anthony Kalik, Ahmed Said Said, Zoran Nižić, Karlo Letica, Toma Bašić, Hysen Memolla, Fran Tudor, Ardian Ismajli, Marko Ćosić, Ante Erceg, Frane Vojković te Savvas Gentsoglou.

Prekrasan sunčan dan dočekao je hajdukovce, a prvi trening Bijelih izazvao je veliko zanimanje navijača koji su ih došli bodriti i zaželjeti im sreću  u proljetnom dijelu sezone. Svakako valja istaknuti toplu dobrodošlicu domaćina koji su Carrillovim igračima omogućili izvrsne uvjete za rad uoči nastavka prvenstva. 

U uvodnom dijelu poslijepodnevnog treninga radilo se na fizičkoj pripremi (u trku su se vukli utezi), nakon čega je uslijedilo uvježbavanje tehničko-taktičkih varijanti te na koncu realizacija. 

Bijeli će u Postirama odraditi ukupno četiri treninga, a u četvrtak u popodnevnim satima je planiran povratak u Split gdje će se odraditi završni dio trenažnog procesa prije početka proljetnog dijela sezone.

14/2/2017 - 18:29 sati
Prva momčad
Foto: Miro Gabela / hajduk.hr