Mobile menu
Hajdukovci odradili prvi trening u Postirama

Hajdukovci odradili prvi trening u Postirama

 
7/1/2021 - 17:23 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / Hajduk.hr
Sve vijesti vezane za temu "Zimske pripreme 2021."
Prvi trening u PostiramaPrvi trening u PostiramaPrvi trening u PostiramaPrvi trening u PostiramaPrvi trening u PostiramaPrvi trening u PostiramaPrvi trening u PostiramaPrvi trening u PostiramaPrvi trening u PostiramaPrvi trening u PostiramaPrvi trening u PostiramaPrvi trening u PostiramaPrvi trening u PostiramaPrvi trening u PostiramaPrvi trening u PostiramaPrvi trening u PostiramaPrvi trening u PostiramaPrvi trening u PostiramaPrvi trening u PostiramaPrvi trening u Postirama
Prvi trening u Postirama

Nogometaši Hajduka odradili su u četvrtak popodne prvi trening u Postirama na otoku Braču koji će sljedećih deset dana biti njihova baza za središnji dio zimskih priprema. Pod vodstvom trenera Bore Primorca i njegovog stručnog stožera Bijeli su trenirali otprilike 40 minuta na glavnom terenu NK Postira. 

Bio je to uvodni trening, a već u petak slijedi dvostruki program. Trenirat će hajdukovci gotovo svakodnevno ujutro i popodne, sve od prve pripremne utakmice koja je na rasporedu sljedećeg utorka, a suparnik Bijelima bit će Solin.  Nakon toga u istom ritmu nastavljaju do 16. siječnja kada u Postirama igraju drugu utakmicu protiv Croatije iz Zmijavaca. 

Dimitrios Diamantakos, Umut Nayir i Božo Mikulić su još uvijek u procesu rehabilitacije od ozljeda i treniraju odvojeno od ostatka momčadi. Svi ostali igrači su na raspolaganju treneru Primorcu i njegovom stručnom stožeru za redovne treninge. 

Kako je izgledao prvi trening u Postirama pogledajte u fotogaleriji...

7/1/2021 - 17:23 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / Hajduk.hr