Mobile menu
Hajdukovci odradili prvi dan priprema na Kupresu

Hajdukovci odradili prvi dan priprema na Kupresu

 
25/6/2018 - 22:34 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / hajduk.hr
Sve vijesti vezane za temu "Ljetne pripreme 2018."
Prvi trening na KupresuPrvi trening na KupresuPrvi trening na KupresuPrvi trening na KupresuPrvi trening na KupresuPrvi trening na KupresuPrvi trening na KupresuPrvi trening na KupresuPrvi trening na KupresuPrvi trening na KupresuPrvi trening na KupresuPrvi trening na KupresuPrvi trening na KupresuPrvi trening na KupresuPrvi trening na KupresuPrvi trening na KupresuPrvi trening na KupresuPrvi trening na KupresuPrvi trening na KupresuPrvi trening na KupresuPrvi trening na KupresuPrvi trening na KupresuPrvi trening na KupresuPrvi trening na KupresuPrvi trening na KupresuPrvi trening na KupresuPrvi trening na KupresuPrvi trening na KupresuPrvi trening na KupresuPrvi trening na KupresuPrvi trening na KupresuPrvi trening na KupresuPrvi trening na KupresuPrvi trening na Kupresu
Prvi trening na Kupresu

Iza 30 nogometaša Hajduka je prvi trening u novoj pripremnoj bazi na Kupresu gdje ih je po dolasku dočekala temperatura od 15 stupnjeva Celzijevih, znatno niža nego li je to u Splitu. Prvog su dana boravka na kupreškim pripremama odradili Bijeli sve što su planirali, zadovoljni uvjetima s kojima su ih ljubazni domaćini dočekali. 

Trener Željko Kopić oko 18 sati poveo je svoju momčad na travnjak odmah pored hotela Adria Ski gdje je delegacija Hajduka smještena idućih nekoliko dana. Hajdukovci su praktički nastavili u istom ritmu kao i prošli tjedan, poslijepodnevni trening bio je predviđen za tehničko-taktički dio, a strateg Bijelih neprestano je davao upute i savjete svojim igračima. Nerijetko se čuo i pljesak stručnog stožera za dobro izvedenu akciju. Intenzitet je bio na najvišoj mogućoj razini, a igrači su uspješno obavili sve zadatke koji su postavljeni pred njih.

U utorak su planirana dva treninga, jutarnji je predviđen za kondicijski dio gdje će igrači raditi podijeljeni u tri grupe, a potom će u popodnevnim satima naglasak ponovno biti na tehničko-taktičkoj izvedbi. 

Pogledajte u fotogaleriji kako je izgledao prvi dan Bijelih na Kupresu.

25/6/2018 - 22:34 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / hajduk.hr