Mobile menu
Hajdukovci odradili posljednji trening uoči ogleda sa Šibenikom

Hajdukovci odradili posljednji trening uoči ogleda sa Šibenikom

 
17/10/2020 - 16:08 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / hajduk.hr
Sve vijesti vezane za temu "Hajduk - Šibenik (Split, 17/10/2020)"
Posljednji trening Bijelih uoči susreta sa ŠibenikomPosljednji trening Bijelih uoči susreta sa ŠibenikomPosljednji trening Bijelih uoči susreta sa ŠibenikomPosljednji trening Bijelih uoči susreta sa ŠibenikomPosljednji trening Bijelih uoči susreta sa ŠibenikomPosljednji trening Bijelih uoči susreta sa ŠibenikomPosljednji trening Bijelih uoči susreta sa ŠibenikomPosljednji trening Bijelih uoči susreta sa Šibenikom
Posljednji trening Bijelih uoči susreta sa Šibenikom

Odradili su nogometaši Hajduka danas na glavnom poljudskom travnjaku posljednji trening uoči novog prvenstvenog ogleda. Bijeli u nedjelju od 15 sati na svom stadionu dočekuju povratnika u prvoligaško društvo, momčad Šibenika. 

Trener Hari Vukas na raspolaganju za susret ima sve igrače osim kartoniranog Stanka Jurića te ozlijeđenog Ivana Dolčeka. Vjeruju hajdukovci da će novim slavljem isprati gorak i nesretan poraz od Gorice u susretu u kojem nisu uspjeli materijalizirati brojne prilike.

Šibenčani se trenutno nalaze na posljednjem mjestu ljestvice s četiri osvojena boda, dok su Bijeli četvrti s 10 bodova i utakmicom manje. Posljednji put u prvenstvu ove dvije momčadi srele su se 2011. godine, a Hajduk je dvije godine za redom (2017. i 2018.) izbacio momčad sa Šubićevca iz Kupa, oba puta u osmini finala.

17/10/2020 - 16:08 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / hajduk.hr