Mobile menu
Hajdukovci odradili posljednji trening u prvom tjednu priprema

Hajdukovci odradili posljednji trening u prvom tjednu priprema

 
23/6/2018 - 14:34 sati
Prva momčad
Foto: Miro Gabela / hajduk.hr
Sve vijesti vezane za temu "Ljetne pripreme 2018."
Dobra atmosfera na treninzimaDobra atmosfera na treninzimaDobra atmosfera na treninzimaDobra atmosfera na treninzimaDobra atmosfera na treninzimaDobra atmosfera na treninzimaDobra atmosfera na treninzimaDobra atmosfera na treninzimaDobra atmosfera na treninzimaDobra atmosfera na treninzimaDobra atmosfera na treninzima
Dobra atmosfera na treninzima

Nogometaši Željka Kopića danas će od 19 sati u Dugom Ratu protiv domaćina Orkana uveličati proslavu 100. rođendana kluba. 

Bijelima je ovo prva pripremna utakmica u novoj sezoni, strateg Bijelih kombinirat će momčad tijekom oba poluvremena, a priliku će dobiti i nova pojačanja. Tekstualni prijenos susreta možete pratiti preko službenog Twittera HNK Hajduk.

I na dan prvog pripremnog dvoboja odradili su hajdukovci trening koji je trajao nešto kraće u odnosu na sve ostale u dosadašnjem, zaista intenzivnom dijelu priprema. Atmosfera u momčadi je više nego odlična od prvog dana okupljanja što se može vidjeti i na fotografijama s današnjeg jutarnjeg treninga kojeg je zabilježio Miro Gabela.

23/6/2018 - 14:34 sati
Prva momčad
Foto: Miro Gabela / hajduk.hr