Mobile menu
Hajdukovci nastavili s treninzima

Hajdukovci nastavili s treninzima

 
2/9/2009 - 10:42 sati
Prva momčad

Hajdukovci su danas nastavili s treninzima, nakon tri dana odmora okupio je trener Edoardo Reja svoje igrače, izostaju reprezentativci i oni koji su na popisu ozlijeđenih.

Trenirali su splitski nogometaši jutros na pomoćnom travnjaku, gdje će raditi i idućih desetak dana dok se obnavlja igralište na glavnom stadionu. Radit će hajdukovci i poslijepodne, sutra ujutro zakazan je također trening, a u četvrtak poslijepodne u 17.30 sati Bijeli će uveličani proslavu 90. godišnjice drugoligaša s Jadra. Solin i Hajduk odigrat će prijateljsku utakmicu, a tekstualni prijenos s Jadra pratit ćete UŽIVO na portalu hajduk.hr.

Osmorica hajdukovaca su u ovom trenutku u kadru izbornika Slavena Bilića, Dražena Ladića (U-21) i Miroslava Blaževića (BiH). Hrvatski reprezentativci (An. Sharbini, Vejić i Subašić) su na pripremama u Rovinju gdje će dočekati subotnju utakmicu protiv Bjelorusije u Maksimiru. Mladi reprezentativci (Oremuš, Maloča i Ljubičić) su u Tuheljskim toplicama. Njih u subotu u Fredrikstadu očekuje kvalifikacijska utakmica za Prvenstvo Europe protiv Norveške. BiH reprezentativci (Pandža i Ibričić) pripremaju se za dvije vrlo važne utakmice za svoju selekciju. U subotu su gosti Armenije, potom im u Zenicu stiže Turska.

Na popisu ozlijeđenih su Andrić, Aračić, Paraiba, Skoko i Šerić.


 

2/9/2009 - 10:42 sati
Prva momčad