Mobile menu
Hajdukovci na Poljudu od 19 sati protiv Cibalije kreću po nova tri boda

Hajdukovci na Poljudu od 19 sati protiv Cibalije kreću po nova tri boda

 
15/10/2017 - 09:15 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / hajduk.hr
Sve vijesti vezane za temu "Hajduk - Cibalia 2:1 (Split, 15/10/2017)"

Nakon dva tjedna reprezentativne pauze nogometaši Hajduka nastavljaju s obvezama u HT Prvoj ligi. Bijeli na Poljudu danas od 19 sati dočekuju momčad Cibalije. Hajdukovci su slavili rezultatom 2:1 u prvom međusobnom susretu odigranom u Vinkovcima. Zadnjih 10 međusobnih ogleda završavalo je slavljem Hajduka, a sigurno je da će igrači Joana Carrilla danas na terenu učiniti sve da se taj pozitivan niz i nastavi.

U posljednjih 15 dana, od pobjede nad Interom, Bijeli su odigrali prijateljski dvoboj u Vitezu, momčad je na treninzima uvježbavala taktičke varijante, a naglasak je stavljen i na poboljšanju fizičke spreme. Sve kako bi igrači spremno odgovorila na zahtjeve koji ih čekaju u narednom periodu.

Trener Carrillo u ovom dvoboju ne može računati na kapetana Zorana Nižića koji će zbog crvenog kartona dobivenog u prošlom kolu morati preskočiti današnji susret, ali ni na Huga Almeidu, za kojega je zbog ozljede zadobivene na treningu predviđena pauza od tri tjedna. Još otprije su u fazi rehabilitacije Marko Futacs i Gustavo Carbonieri.

Pravdu u današnjem srazu dijelit će zagrebačka sudačka četvorka na čelu s Daliborom Mlakarom kojemu asistiraju Krunoslav Ambrinac i Luka Pušić. Četvrti sudac je Ante Čuljak iz Zagreba, delegat susreta je Ivan Jurina iz Zaboka, dok je kontrolor suđenja Domagoj Vučkov iz Rijeke.

Ulaznice za dvoboj su u prodaji, a sve informacije o cijenama i prodajnim mjestima možete pronaći OVDJE. Naravno, ulaz U je i danas rezerviran za djecu i druženje s našim dragim Ricom, a sportsko-zabavni program počinje od 18 sati. Vidimo se.

#svinapoljud
#danasigrahajduk

15/10/2017 - 09:15 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / hajduk.hr