Mobile menu
Hajdukovci na druženju s navijačima u Čapljini

Hajdukovci na druženju s navijačima u Čapljini

 
3/2/2018 - 12:15 sati
Prva momčad
Foto: Miro Gabela / hajduk.hr
Sve vijesti vezane za temu "Zimske pripreme 2018."
Druženje s navijačima u ČapljiniDruženje s navijačima u ČapljiniDruženje s navijačima u ČapljiniDruženje s navijačima u ČapljiniDruženje s navijačima u ČapljiniDruženje s navijačima u ČapljiniDruženje s navijačima u ČapljiniDruženje s navijačima u ČapljiniDruženje s navijačima u ČapljiniDruženje s navijačima u ČapljiniDruženje s navijačima u ČapljiniDruženje s navijačima u ČapljiniDruženje s navijačima u ČapljiniDruženje s navijačima u Čapljini
Druženje s navijačima u Čapljini

Tijekom boravka u Hercegovini, Bijeli su okruženi pažnjom velikog broja svojih navijača. Jutros su hajdukovci sudjelovali na organiziranom druženju u Čapljini koje je zbog kišnog vremena prebačeno s Trga hrvatske slobode u sportsku dvoranu. 

No, ni to nije spriječilo okupljene kako bi došli pozdravili nogometaše Hajduka koji su su potpisivali autograme, dresove, kalendare i ostale proizvode najdražeg im Kluba. Igrači Željka Kopića spremno su se odazvali svakome tko se poželio fotografirati. Tijekom druženja organizirano je i učlanjivanje u Hajduk koji u ovom trenutku broji preko 18.000 članova.

Bijeli su se na trgu zadržali četrdesetak minuta, nakon čega su krenuli prema stadionu Perica Pero Pavlović gdje ih očekuje posljednja provjera pred početak sezone, utakmica za 3. mjesto na Memorijalnom turniru Andrija Anković gdje će odmjeriti snage sa Zrinjskim iz Mostara.

Napomenimo da je stručni stožer Bijelih sinoć sudjelovao i na plavo-bijeloj noći GOŠK-a iz Gabele te im uručio prigodne poklone u ime Kluba.

3/2/2018 - 12:15 sati
Prva momčad
Foto: Miro Gabela / hajduk.hr