Mobile menu
Hajdukovci na druženju s članovima DPH Steyr/Linz

Hajdukovci na druženju s članovima DPH Steyr/Linz

 
26/6/2015 - 11:17 sati
Prva momčad
Autor: Alen Orlić
Foto: Miro Gabela / hajduk.hr
Sve vezano za Društva prijatelja Hajduka možete pronaći ovdje
DPH SteyrLinzDPH SteyrLinzDPH SteyrLinzDPH SteyrLinzDPH SteyrLinzDPH SteyrLinzDPH SteyrLinzDPH SteyrLinzDPH SteyrLinzDPH SteyrLinzDPH SteyrLinzDPH SteyrLinz
DPH SteyrLinz

U Austriji je odnedavno aktivno Društvo prijatelja Hajduka Steyr/Linz koje okuplja Hajdukove navijače iz Gornje Austriji. U subotu 27. lipnja 2015. organiziraju prvu Bilu noć u Steyru kojoj će nazočiti vodstvo i igrači Hajduka koji su još do nedjelje ovdje na pripremama. 

U četvrtak navečer prvotimci Tino Sven Sušić, Anton Maglica, Tomislav Kiš i Tonči Mujan družili su se s hajdukovcima u Linzu.

Druženje s navijačima i učlanjenje u DPH Linz/Steyr održalo se u klubu Day Night koji vode dvojica poduzetnika iz Uskoplja, Ivica Luketina i Tomas Marić. To je bila prililika da Hajdukovi navijači iz ovog dijela Austrije upoznaju igrače Hajduka, da dobiju autogram i fotografiju za uspomenu. 

“Zahvaljujemo se stožeru i igračima za ovo druženje. Našim ljudima ovdje puno znači što je Hajduk u Austriji na pripremama i što su iskoristili ovu priliku da nas posjete. U ovom dijelu Austrije ima puno navijača Hajduka koji često dolaze na utakmice. Eto, ako se Hajduk plasira u 3. pretkola Europske lige iz Gornje Austrije na Poljud će doći najmanje sto navijača Hajduka", kazao nam je Ivica Luketina, zamjenik predsjednika DPH Steyr/Linz Drage Bakovića.  

Luketina je pretplatnik Hajduka, ima godišnju ulaznicu za B ložu i kad god mu obveze dozvole dolazi na utakmice Hajduka.

26/6/2015 - 11:17 sati
Prva momčad
Autor: Alen Orlić
Foto: Miro Gabela / hajduk.hr