Mobile menu
Hajdukovci dva puta trenirali uoči pripremnog dvoboja sa Šahtarom iz Donjecka

Hajdukovci dva puta trenirali uoči pripremnog dvoboja sa Šahtarom iz Donjecka

 
21/1/2019 - 19:39 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / Hajduk.hr
Sve vijesti vezane za temu "Zimske pripreme 2019."
Trening uoči utakmice sa ŠahtaromTrening uoči utakmice sa ŠahtaromTrening uoči utakmice sa ŠahtaromTrening uoči utakmice sa ŠahtaromTrening uoči utakmice sa ŠahtaromTrening uoči utakmice sa ŠahtaromTrening uoči utakmice sa ŠahtaromTrening uoči utakmice sa ŠahtaromTrening uoči utakmice sa ŠahtaromTrening uoči utakmice sa ŠahtaromTrening uoči utakmice sa ŠahtaromTrening uoči utakmice sa ŠahtaromTrening uoči utakmice sa ŠahtaromTrening uoči utakmice sa ŠahtaromTrening uoči utakmice sa ŠahtaromTrening uoči utakmice sa ŠahtaromTrening uoči utakmice sa ŠahtaromTrening uoči utakmice sa ŠahtaromTrening uoči utakmice sa ŠahtaromTrening uoči utakmice sa ŠahtaromTrening uoči utakmice sa ŠahtaromTrening uoči utakmice sa ŠahtaromTrening uoči utakmice sa ŠahtaromTrening uoči utakmice sa ŠahtaromTrening uoči utakmice sa ŠahtaromTrening uoči utakmice sa ŠahtaromTrening uoči utakmice sa ŠahtaromTrening uoči utakmice sa Šahtarom
Trening uoči utakmice sa Šahtarom

Nogometaši Hajduka odradili su danas dva treninga i taktičke analize uoči sutrašnje, treće prijateljske utakmice protiv Šahtara iz Donjecka, na središnjem dijelu priprema u Turskoj. 

Bijeli su ujutro radili u hotelskoj teretani, a zatim su u popodnevnim satima trenirali na terenu u obližnjem gradu Side. Veliki broj klubova koji se nalaze u Beleku danas je otkazao utakmice i treninge zbog ogromne količine kiše koja napadala sinoć i tijekom dana, međutim to nije bila opcija za trenera Sinišu Oreščanina i na koncu se ipak pronašlo rješenje te je trening uspješno odrađen. 

Trenirali su hajdukovci gotovo sat i pol vremena, a sutra od 17.30 sati po lokalnom vremenu (15.30 sati po hrvatskom) čeka ih susret sa Šahtarom iz Donjecka. Livestream utakmice možete pratiti putem naše službene stranice. 

Odvojeno od ostatka momčadi i dalje treniraju Josip Juranović i Mirko Ivanovski, dok je Adam Gyurcso zbog obiteljskih razloga uz klupsku dozvolu napustio zimsku pripremnu bazu Bijelih u Beleku te će se vratiti nazad u četvrtak ujutro. 

Kako je izgledao popodnevni trening pogledajte u priloženoj fotogaleriji...

21/1/2019 - 19:39 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / Hajduk.hr