Mobile menu
Hajdukovci: Sve smo napravili kako treba, samo nismo imali sreće

Hajdukovci: Sve smo napravili kako treba, samo nismo imali sreće

 
14/3/2015 - 19:59 sati
Prva momčad
Autor: Alen Orlić
Foto: Miro Gabela / hajduk.hr
Sve vijesti vezane za temu "Hajduk - Dinamo (Z) 1:1 (Poljud - 14/03/2015)"

Igrači Hajduk nisu mogli sakriti razočaranje zbog rezultata derbija. Završilo je 1:1, a hajdukovci koji su u ovaj derbi ugradili veliki trud i želju nisu na kraju to naplatili s pobjedom. A zaslužili su. 

"Ova je utakmica bila pravi spektakl. Imao sam sreću zabiti gol i donijeti neopisivu radost sebi, svojim suigračima i navijačima na tribinama, ali što to vrijedi kad smo pobjedu ispustili u zadnjim trenucima", izjavio je nakon utakmice Andrija Balić.

Hajdukov 17-godišni prvotimac na kraju je bio sretan zbog gola kojeg je zabio, a tužan zbog konačnog rezultata - 1:1. 

"Vikao sam Milevskom da mi pusti loptu, on je to i učinio. Zabio sam gol, nitko nije bio sretniji od meni u tom trenutku. A što se tiče Dinama, nisu me posebno impresionirali. Mi smo pokazali da možemo s njima igrati", zaključio je Hajdukov strijelac u derbiju.

Gol Machada u zadnjim trenucima primjer je klasične sportske nesreće. 

"Ovo što nam se dogodilo u zadnja dva derbija na Poljudu stvarno je nevjerojatno. Sve smo napravili kako treba, ali oni su nam na kraju zabili iz jedinog udarca u okvir vratiju. Sreća nam je okrenula leđa", dodao je Hajdukov stoper Goran Milović.

Avdija Vršajević je također teško podnio ovakav rasplet. 

"Ovo je nevjerojatno. Dao bih Machadu da još sto puta udari onaj volej, a siguran sam da nijedan ne bi pogodio. Naravno da sam razočaran kad smo ih na zadnje dvije utakmice na Poljudu oba puta razbili, a oni su spašavali u zadnjim trenucima."

Lovre Kalinić ništa nije mogao kod gola.

"Stvarno šteta da je završilo na ovakav način jer smo dominirali cijelu utakmicu, a oni su s obzirom na kvalitetu i ulaganja bili slabi. Ne pamtim derbi kada sam imao manje posla".


14/3/2015 - 19:59 sati
Prva momčad
Autor: Alen Orlić
Foto: Miro Gabela / hajduk.hr