Mobile menu
Hajdukova delegacija položila vijence i zapalila svijeće na Memorijalnom groblju u Vukovaru

Hajdukova delegacija položila vijence i zapalila svijeće na Memorijalnom groblju u Vukovaru

 
8/11/2023 - 13:48 sati
Klub
Foto: Robert Matić / hajduk.hr
Hajdukova delegacija u posjetu VukovaruHajdukova delegacija u posjetu VukovaruHajdukova delegacija u posjetu VukovaruHajdukova delegacija u posjetu VukovaruHajdukova delegacija u posjetu VukovaruHajdukova delegacija u posjetu VukovaruHajdukova delegacija u posjetu VukovaruHajdukova delegacija u posjetu VukovaruHajdukova delegacija u posjetu VukovaruHajdukova delegacija u posjetu VukovaruHajdukova delegacija u posjetu VukovaruHajdukova delegacija u posjetu VukovaruHajdukova delegacija u posjetu VukovaruHajdukova delegacija u posjetu Vukovaru
Hajdukova delegacija u posjetu Vukovaru

Jutro uoči prvenstvenog dvoboja s Osijekom, Hajdukova delegacija je posjetila Vukovar te položila vijenac i zapalila svijeće na Memorijalnom groblju žrtava iz Domovinskog rata u povodu skorašnjeg obilježavanja Dana sjećanja na žrtvu Grada Heroja 1991. godine.

Počast svim poginulima i stradalima odali su predsjednik Uprave Kluba Lukša Jakobušić, kapetan Lovre Kalinić te mladi hajdukovac Šimun Hrgović, inače rodom iz Vukovara uz pratnju team managera Stjepana Badrova.

Također su posjetili Spomen dom i Masovnu grobnicu na Ovčari te zapalili svijeće na grobovima generala Blage Zadre i legendarnog vukovarskog branitelja Marka Babića. Domaćin hajdukovcima bio je legenda obrane Grada Heroja Ivan Lukić Zolja.

8/11/2023 - 13:48 sati
Klub
Foto: Robert Matić / hajduk.hr