Mobile menu
Hajdukova budućnost: Potpisani ugovori s talentiranom generacijom mladih igrača

Hajdukova budućnost: Potpisani ugovori s talentiranom generacijom mladih igrača

 
18/6/2018 - 11:22 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić/Hajduk.hr
Produžite svoje članstvo za 2020. godinu!
Hajdukova budućnostHajdukova budućnostHajdukova budućnostHajdukova budućnost
Hajdukova budućnost

Hajduk je profesionalnim ugovorima vezao svoju talentiranu generaciju koja je protekle dvije godine stasala kroz juniore i drugu momčad. Tonio Teklić, Domagoj Bradarić, Ante Palaversa, Darko Nejašmić i Leon Kreković potpisali su svoje prve profesionalne ugovore, dok je Michele Šego produžio stipendijski ugovor.

Prethodno su za Bijele potpisali Dario Špikić i Jurica Pršir, njihovi vršnjaci koji su stigli iz Dinama, a još prije profesionalni ugovor potpisao je napadač Ivan Delić.

Radi se o cijelom nizu talentiranih mladih igrača koji predstavljaju budućnost Bijelih. Klub im je ovim činom jasno dao do znanja da najozbiljnije računa na njih, a svi će za početak biti priključeni pripremama prve momčadi. 

IZJAVE IGRAČA NAKON POTPISA UGOVORA:

Domagoj Bradarić (branič, 1999. godište): Sretan sam i ponosan, osjećaj je fantastičan jer mi se napokon ispunio životni san. Cijeli život sam u Hajduku, radio sam i trenirao za ovo, slušao savjete trenera, a potpis profesionalnog ugovora je samo još jedan veliki poticaj za sve ono što se očekuje od mene. 

Darko Nejašmić (vezni igrač, 1999. godište): Nevjerojatan je osjećaj potpisati profesionalan ugovor za Hajduk. Kao dijete sanjaš o tome da jednog dana postaneš igrač Hajduka, potpišeš ugovor i zaigraš pred punim Poljudom. Pola tog sna mi se ostvarilo, a sada je na meni da dam sve od sebe i zaslužim biti dio prve momčadi Hajduka.

Tonio Teklić (vezni igrač, 1999. godište): Teško je opisati što ovo znači za nas, potpisali smo ugovore za Klub koji je najveći u našim životima i nadamo se svi skupa da ćemo mu to vratiti na najbolji mogući način. Svi ovi momci žive za Hajduk, ovo je ono za što smo se radili i borili te se nadam kako ćemo na pripremama pokazati da tu i pripadamo. 

Michele Šego (napadač, 2000. godište): Osjećaj je naravno neopisiv, kao i kad sam prvi put zaigrao te postigao prvijenac u bijelom dresu. Nadam se da ću svojim radom i zalaganjem i dalje opravdati povjerenje trenera Kopića koji mi je dao priliku da zaigram u drugom dijelu prošle sezone. Sretan sam što napokon počinju treninzi, očekujem da se dobro pripremimo za nadolazeću sezonu i da spremni dočekamo utakmice u prvenstvu i Europi.

Ante Palaversa (vezni igrač, 2000. godište): Vrlo sam sretan, potpis profesionalnog ugovora za Hajduk je ispunjenje dječačkog sna. Želim se dokazati treneru Kopiću, željno iščekujem svoje prve pripreme i veliko mi je zadovoljstvo što ću imati priliku trenirati s takvim igračima.

Leon Kreković (napadač, 2000. godište):  Jako sam sretan zbog potpisa prvog profesionalnog ugovora s Hajdukom. Iznimno sam sretan što ću odraditi svoje prve pripreme s prvom momčadi. Samo rad, trud i zalaganje je put prema uspjehu i napretku, a ja jedva čekam da treninzi krenu...

18/6/2018 - 11:22 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić/Hajduk.hr