Mobile menu
Hajdukov raspored do kraja jeseni

Hajdukov raspored do kraja jeseni

 
6/10/2009 - 11:35 sati
Prva momčad

Još je sedam kola ostalo do završetka jesenskog dijela sezone. Tri će prvenstvene utakmice momčad Edoarda Reje odigrati u gostima, četiri u Splitu. Na Poljudu će gostovati Šibenik, Dinamo, Osijek i Croatia, a u goste Bijeli idu Karlovcu, Međimurju i Zadru.

U međuvremenu će HNL-ovci imati još jednu stanku, sredinom studenog termin je kvalifikacijskih utakmica za Svjetsko prvenstvo u Južnoj Africi. Prije tih dvoboja, krajem ovog mjeseca Splićane očekuje i poljudski Kup-dvoboj protiv Moslavine. Prođu li Moslavinu, hajdukovci će krajem studenog i početkom prosinca odigrati i dvije utakmice četvrtzavršnice Kupa, upravo uzvratom 9. prosinca službeno bi i zaključili prvi dio sezone.

Sedam je službenih utakmica prošlo otkako je Reja preuzeo Splićane. Osim prvog poraza na Kantridi protiv Rijeke (2:0) Hajdukov trener sve ostale utakmice zaključio je pozitivnim rezultatima. U Kupu su Bijeli prošli preko Lipika, a u HNL-u ostvarili (osim navedenog poraza) četiri pobjede i jedan remi u Vinkovcima. Bez primljenog zgoditka u pet uzastopnih prvenstvenih utakmica...

6/10/2009 - 11:35 sati
Prva momčad