Mobile menu
Hajdukov navijački šator

Hajdukov navijački šator

 
27/9/2010 - 14:52 sati
Ostale vijesti

U povodu proslave 100 godina postojanja, te ulaska u Europsku ligu, za utakmicu Hajduk – Anderlecht (četvrtak, 19 sati), s istočne strane ulaza na poljudski stadion postavit će se veliki „Hajdukov navijački šator“ u kojemu će se cijelog dana odvijati prigodni glazbeni program, te navijačima pružati ugostiteljske usluge konzumacije hrane i pića.

Kao poseban poklon za navijače u Hajdukovom navijačkom šatoru pripremili smo besplatni koncert Mladena Grdovića, koji će započeti u 15 sati i trajati sve do pred početak utakmice. Za dobru atmosferu već od 10 sati ujutro, te nakon utakmice, pobrinut će se kućni bend, Hajdukove navijačice Spalatine, te DJ koji će „puštati“ navijačke pjesme.

Hajdukov navijački šator biti će postavljen tijekom cijele sezone, te će se u njemu organizirati prodaja klupskih dresova i rekvizita, sportske emisije, druženja nogometaša s osnovcima, te sve ostale aktivnosti s ciljem popularizacije sporta i Hajduka.

Organizacijom Hajdukovog navijačkog šatora želimo, prema uzoru na velike europske klubove, osigurati za naše navijače prostor u kojemu mogu u dobroj atmosferi boraviti prije i nakon utakmice, te uz adekvatnu ugostiteljsku uslugu i glazbeni program u dobroj atmosferi „živjeti Hajduka“.

27/9/2010 - 14:52 sati
Ostale vijesti