Mobile menu

Hajdukov dar navijačima

 
27/10/2011 - 10:41 sati
Ostale vijesti

Hajduk daruje svakom kupcu ulaznice za prvenstvenu utakmicu protiv Inter-Zaprešića (nedjelja, 17 sati) DVD s filmom "Hajdukov ratni trofej". Ulaznice će na Poljudu u prodaju biti puštene već u petak ujutro po cijenama od 40 kuna (sjever), 60 kuna (istok) i 80 kuna (zapad), a besplatan DVD preuzimat će se zajedno s kupljenom kartom za utakmicu i na svim prodajnim mjestima u subotu i nedjelju.

Dokumentarni film "Hajdukov ratni trofej", splitskih sportskih novinara Alena Orlića i Blaža Duplančića, priča je o povijesnoj pobjedi Hajduka nad Crvenom zvezdom u ratnim okolnostima u finalu Kupa 1991. godine sa 1:0 (gol Alena Bokšića). Nakon velikog publiciteta, izvrsnih kritika i sjajnog odjeka ove priče među navijačima, ovaj DVD uz ulaznicu pravi je poklon povodom Torcidina rođendana, koji se slavi dan prije povijesne pobjede upravo nad Crvenom zvezdom davne 1950. godine.

Za iduću utakmicu Hajduk svojim najvjernijim navijačima - pretplatnicima - također priprema poklon. O kojem se poklonu radi još malo će ostati iznenađenje...

27/10/2011 - 10:41 sati
Ostale vijesti