Mobile menu
Hajdukov ''robocop'': Osjećam se dobro, sasvim normalno treniram

Hajdukov ''robocop'': Osjećam se dobro, sasvim normalno treniram

 
26/6/2019 - 16:05 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / hajduk.hr
Sve vijesti vezane za temu "Ljetne pripreme 2019."

Unatoč prvim prognozama da bi zbog ozljede kostiju lica mogao propustiti pripreme u Sloveniji, Hajdukov stoper Oleksandr Svatok s momčadi je otputovao na Pohorje. 

Stoper Bijelih (protekle sezone skupio je 10 nastupa za momčad Siniše Oreščanina) sasvim normalno odrađuje trenažne procese zajedno s ostalim suigračima koji se nalaze u drugom dijelu priprema za novu sezonu. Dvadesetčetverogodišnji Ukrajinac dobio je posebnu zaštitnu masku i od prvog dana dolaska krenuo s treninzima. 

- Osjećam se dobro, sasvim normalno treniram. Vjerujem da ću moći odigrati i prve prijateljske utakmice koje nas čekaju. - poručio je obrambeni igrač koji je među Bijele došao u veljači ove godine iz ukrajinske Zarje s kojim će se hajdukovci treću godinu zaredom sresti na ljetnim pripremama. 

Svatok je protiv Hajduka igrao u srpnju 2018. godine na pripremama u Sloveniji kad su Bijeli protiv ukrajinskog prvoligaša u prijateljskom ogledu slavili s 3:1. I ove godine protivnici su isti, samo je Oleksandr na strani Bijelih. 

26/6/2019 - 16:05 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / hajduk.hr